Κίσσαμος Χανίων: Ομολόγησε ο 56χρονος που έριξε αποσμητικό χώρου στα μάτια 18χρονης

08:39 17/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Μια επίθεση που προκάλεσε συνειρμούς και φόβους για μιμιτισμό της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου απασχολεί τις τελευταίες ώρες τον Κίσσαμο Χανίων. 56χρονος ομολόγησε ότι ψέκασε με αποσμητικό χώρου μια 18χρονη κοπέλα.

Η είδηση πως το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (15.09.2021) ένα 18χρονο κορίτσι στον Κίσσαμο Χανίων έπεσε θύμα επίθεσης με κάποιο υγρό, προκάλεσε τρόμο. Πολλοί σκέφτηκαν πως κάποιος ίσως να θέλησε να μιμηθεί την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου ή την επίθεση ενός άλλου άνδρα σε μια γυναίκα έξω από το Γενικό Κρατικό

της Νίκαιας πριν από μερικές μέρες.

Τελικά, αποδείχθηκε ότι τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το περιστατικό δεν είναι σοβαρό.

Δράστης της επίθεσης στον Κίσσαμο Χανίων είναι ένας 56χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα και γι’ αυτό ο εισαγγελέας, μετά τη σύλληψή του, έδωσε εντολή να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο Χανίων.

Ο άνθρωπος αυτός, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, έριξε στο πρόσωπο ενός 18χρονο κοριτσιού αποσμητικό χώρου, όπως αποδείχθηκε τελικά.

Ο 56χρονος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (17.09.2021) και ομολόγησε την πράξη του. Μάλιστα, παρέδωσε στους αστυνομικούς και το μπουκάλι του αποσμητικού χώρου με το οποίο ψέκασε στα μάτια το 18χρονο κορίτσι.

Όλα έγιναν όταν ενώ η κοπέλα περπατούσε στο δρόμο, ο 56χρονος πετάχτηκε μπροστά της και την ψέκασε στα μάτια, προκαλώντας της πρόβλημα στα μάτια.

Η 18χρονη έβαλε έντρομη της φωνές και ο δράστης εξαφανίστηκε.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και της έγινε καθαρισμός στα μάτια. Της ζητήθηκε να επιστρέψει ύστερα από κάποιες μέρες για δεύτερο καθαρισμό, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με την όρασή της.

Αφού πήρε εξιτήριο, η 18χρονη κατήγγειλε την επίθεση που δέχτηκε και η αστυνομία δεν άργησε να βρεί και να συλλάβει τον δράστη.

To άρθρο Κίσσαμος Χανίων: Ομολόγησε ο 56χρονος που έριξε αποσμητικό χώρου στα μάτια 18χρονης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα