Κίνα: Αύξηση των κρουσμάτων σε μια μέρα! Τα περισσότερα… εισαγόμενα

07:34 29/4/2020 - Πηγή: NewsIt

22 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον νέο κορονοϊό καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Κίνα, έναντι των 6 που της αναφέρθηκαν μία ημέρα νωρίτερα, με το σύνολο των ανθρώπων οι οποίοι έχουν προσβληθεί στη χώρα να ανέρχεται έτσι σε 82.858.

Δεν αναφέρθηκε κανένας νέος θάνατος, με το σύνολο των ασθενών που έχουν υποκύψει στον κορονοϊό στη χώρα να μένει αμετάβλητος στους 4.633, πάντα σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή (το υπουργείο) Υγείας της Κίνας.

click4more: Πιο φονικός κι από τον πόλεμο του Βιετνάμ

ο κορονοϊός στις ΗΠΑ

21 από τα 22 νέα κρούσματα ήταν «εισαγόμενα», δηλαδή έφτασαν στην κινεζική επικράτεια από το εξωτερικό έχοντας μολυνθεί. Το ένα κρούσμα μετάδοσης στην κοινότητα εντοπίστηκε στην Γκουανγκντόνγκ.

Οι νέες περιπτώσεις ασυμπτωματικών φορέων του κορονοϊού που εντοπίστηκαν μειώθηκαν σε 26, από 40 την προηγουμένη. Ενώ 23 ασθενείς έλαβαν εξιτήρια από νοσοκομεία ως τα μεσάνυχτα της Τρίτης, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν ιαθεί να ανέρχεται πλέον σε 77.578.

Αποκαθίσταται το… delivery

Την ίδια ώρα ποσοστό περίπου 72% των 45 μεγαλύτερων αλυσίδων παράδοσης έτοιμου φαγητού στο Πεκίνο είχε αποκαταστήσει τη λειτουργία του μέχρι τη Δευτέρα.

Το Πεκίνο εξήγγειλε την υλοποίηση μιας σειράς πολιτικών για την υποστήριξη των υπηρεσιών του αναφερόμενου τομέα, οι οποίες έχουν δεχτεί σοβαρό πλήγμα από την εξάπλωση της πανδημίας COVID-19, σύμφωνα με την αρμόδια διεύθυνση εμπορίου, στο δήμο του Πεκίνου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

To άρθρο Κίνα: Αύξηση των κρουσμάτων σε μια μέρα! Τα περισσότερα… εισαγόμενα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα