Κίνα – Κορονοϊός: Έσπασαν την καραντίνα και διοργάνωσαν παρέλαση για να τους διαπομπεύσουν

21:53 29/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Απίστευτο περιστατικό τα χρόνια του κορονοϊού στην Κίνα και συγκεκριμένα στην πόλη Jingxi για αυτούς που σπάνε την καραντίνα.

Συγκεκριμένα η τιμωρία στην Κίνα για αυτούς που έχουν νοσήσει ή έχουν έρθει σε επαφή με κρούσματα κορονοϊού και έχουν μπει σε καραντίνα είναι βαριά αν την σπάσουν και περιλαμβάνει ακόμη και τη διαπόμπευση.

Η τιμωρία περιλαμβάνει «παρέλαση» στους δρόμους για όσους δεν ακολουθούν το υγειονομικό πρωτόκολλο και έσπασαν την καραντίνα ενώ νοσούσαν από τη μετάλλαξη Όμικρον.

Στο βίντεο φαίνονται 4 άνθρωποι να φορούν ολόσωμες στολές και

μάσκα και να παρελαύνουν μπροστά σε κόσμο στην κινεζική πόλη Jingxi για τιμωρία και παραδειγματισμό.

Εκτός από την ντροπή τους είχαν και αστυνομικούς να τους κρατάνε καθώς και ένοπλους στρατιωτικούς να παρακολουθούν την παρέλαση.

HUMILLANTE |

La policía hizo desfilar por las calles a 4 personas que habrían supuestamente violado reglas contra el COVID-19 en la ciudad de Jingxi, China.

Se los acusa de transportar migrantes ilegales a pesar de que el país tiene las fronteras cerradas. pic.twitter.com/7psanQAXwa

— DELPY (@delpynews) December 29, 2021

To άρθρο Κίνα – Κορονοϊός: Έσπασαν την καραντίνα και διοργάνωσαν παρέλαση για να τους διαπομπεύσουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα