Κιλκίς – Κορονοϊός: «Θύελλα» για δημοτική σύμβουλο που κατηγορείται ότι έσπασε την καραντίνα – Τι λέει η ίδια

09:04 11/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Η δημοτική σύμβουλος στο Κιλκίς δίνει τις δικές της απαντήσεις μετά τις καταγγελίες που έγιναν. Σε εξέλιξη η προκαταρκτική έρευνα…

Αίσθηση προκάλεσαν τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η δημοτική σύμβουλος Λένα Αναστασιάδου έσπασε την καραντίνα, στην οποία βρισκόταν μετά τη διάγνωση ότι είναι θετική στον κορονοϊό και πήγε να ψηφίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο του Κιλκίς, την περασμένη Κυριακή 9 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία«, η κ. Αναστασιάδου υπό το βάρος των επικριτικών σχολίων από συναδέλφους της, που γνώριζαν ότι είχε μολυνθεί από τον κορονοϊό,

αποχώρησε από την αίθουσα και δεν ψήφισε.

Η ίδια σε δηλώσεις της, στον eidisis.gr υποστηρίζει ότι διαγνώστηκε θετική στο κορονοϊό την περασμένη Τρίτη 3 Ιανουαρίου (μετάλλαξη Όμικρον). Ακολουθώντας το σχετικό πρωτόκολλο καθότι είναι τρις εμβολιασμένη και χωρίς συμπτώματα, παρέμεινε στο σπίτι της μέχρι και το Σάββατο 8 Ιανουαρίου όταν και συμπληρώθηκε το πενθήμερο.

«Την Κυριακή όντως βρέθηκα στο Δημαρχείο, αλλά παρέμεινα μέχρι το διάδρομο, αφού νωρίτερα και παρότι δεν προβλέπεται από το σχετικό πρωτόκολλο υποβλήθηκα σε rapid test στο σχετικό χώρο του παλιού δημαρχείου. Όταν με ενημέρωσαν (μισή ώρα χρειάζεται για την έκδοση του αποτελέσματος) ότι το rapid test βρέθηκε και πάλι θετικό αποχώρησα αμέσως.

Αυτή είναι η αλήθεια και επιμένω ότι όσα γράφονται είναι ανήκουστα. Συνοψίζω: Το πρωτόκολλο δεν με υποχρέωνε ως τριπλοεμβολιασμένη μετά το πενθήμερο καραντίνας χωρίς συμπτώματα σε νέο τεστ. Εγώ το έκανα. Δεν μπήκα στην αίθουσα αλλά στο διάδρομο του Δημαρχείου αναμένοντας το αποτέλεσμα της εκ νέου εξέτασης. Και με την κοινοποίηση σε εμένα του αποτελέσματος αποχώρησα αμέσως.»

Για το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα και ανάλογα με το πόρισμα η Εισαγγελέας Κιλκίς θα κρίνει αν θα απαιτηθούν πρόσθετες μαρτυρίες πριν προβεί στην τελική κρίση επί της βασιμότητας της καταγγελίας.

To άρθρο Κιλκίς – Κορονοϊός: «Θύελλα» για δημοτική σύμβουλο που κατηγορείται ότι έσπασε την καραντίνα – Τι λέει η ίδια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα