Κικίλιας: “Δεν αποκλείονται τοπικά lockdown και εκ νέου περιορισμός των ευπαθών ομάδων”

14:51 8/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Δεν είναι εύκολο να αποφασιστεί στο μέλλον και πάλι κάποιο ολικό lockdown, αλλά τοπικές καραντίνες με επιπλέον περιορισμό των ευπαθών ομάδων, δεν αποκλείονται, τόνισε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Μιλώντας στην διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “Υγεία & Ασφάλεια, Τουρισμός & Οικονομία, Covid-19: Επιπτώσεις και Επόμενη Μέρα” που οργάνωσε η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, έκανε λόγο για “κρίσιμη και σοβαρή κατάσταση” καθώς όπως τόνισε “βλέπουμε ότι αυτός ο κορονοϊός μπορεί να έχει έξαρση και το καλοκαίρι”.

Προσέθεσε, επίσης, ότι ακόμη και η επιστημονική κοινότητα “δεν γνωρίζει ακόμη ποιες θα είναι οι μακροχρόνιες επιπτώσεις στην υγεία όσων νοσούν”, ενώ ερωτηθείς για ένα ενδεχόμενο νέο γενικό lockdown, ο υπουργός Υγείας είπε πως “δεν είναι εύκολο να αποφασίσει κάποιος κάτι τέτοιο” και τόνισε ότι όλα θα επανεξεταστούν ανάλογα με τη θερμοκρασία, την υγρασία και άλλους παράγοντες που θα μελετηθούν τους επόμενους μήνες.

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

To άρθρο Κικίλιας: “Δεν αποκλείονται τοπικά lockdown και εκ νέου περιορισμός των ευπαθών ομάδων” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κικίλιας, “Δεν,kikilias, “den