Κηφισιά - Ολυμπιακός 2-3 LIVE: Τρίτο γκολ για τους Πειραιώτες

16:54 14/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κηφισιά στην Καισαριανή για την 18η αγωνιστική της Super League. Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr.

Ο Ολυμπιακός καλείται να

επιστρέψει στις νίκες μετά τα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα που τον έχουν φέρει μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Καρβαγιάλ δεν μπορεί να αφήσει άλλους βαθμούς, με το διπλό να είναι μονόδρομος, προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή στη μάχη του τίτλου.

Παρακολουθήστε LIVE το Κηφισιά – Ολυμπιακός από το newsit.gr.

Αυτή είναι η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες έπειτα από τη νίκη με 4-0 του Ολυμπιακού στον αγώνα του Α’ Γύρου στο στάδιο Καραϊσκάκης.

Η Κηφισιά μετρά δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες στις εντός έδρας αναμετρήσεις, για τις οποίες έχει χρησιμοποιήσει σαν έδρα το γήπεδο της Λαμία και το γήπεδο της Καισαριανής. Με αντιπάλους τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τις έξι πρώτες θέσεις της βαθμολογίας έχει διατηρήσει το αήττητο μόνο με την ΑΕΚ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην Καισαριανή.

Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στο γήπεδο της Καισαριανής, το έκανε ως γηπεδούχος στις 21 Αυγούστου 2002, στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Φωστήρας 2-1 για το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα -9 Αυγούστου- είχε αγωνιστεί ως φιλοξενούμενος στην πρώτη αναμέτρηση με την ομάδα του Ταύρου για το Κύπελλο Ελλάδος.

Το τελευταίο τους παιχνίδι στην Καισαριανή ως φιλοξενούμενοι για το πρωτάθλημα το έδωσαν εκεί, όμως, το 2001-02 με τον Εθνικό Αστέρα, όταν στις 24 Νοεμβρίου 2001 επικράτησαν με 4-2.

Η τελευταία απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού με νεοφώτιστη ομάδα ήταν τη σεζόν 2019-20, όταν στην αναμέτρηση του Β’ Γύρου με το Βόλο οι προσπάθειες τους σφραγίστηκαν με τη λευκή ισοπαλία, ενώ στον Α’ Γύρο οι Ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 5-0.

To άρθρο Κηφισιά - Ολυμπιακός 2-3 LIVE: Τρίτο γκολ για τους Πειραιώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κηφισιά – Ολυμπιακός LIVE, 18η, Super League,kifisia – olybiakos LIVE, 18i, Super League