Κι όμως ο Νίκος Αλέφαντος είχε παίξει στον Παναθηναϊκό – Τα συλλυπητήρια της “πράσινης” ΠΑΕ

16:57 23/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Η είδηση ότι ο Νίκος Αλέφαντος έφυγε από τη ζωή βύθισε στη θλίψη όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Παναθηναϊκό, ανάμεσα σε πολλούς άλλους, να εκφράζει τα συλλυπητήριά του κάνοντας μία αποκάλυψη για το… πράσινο παρελθόν του εκλιπόντος.

Τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Νίκου Αλέφαντου εξέφρασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός,

που αποκάλυψε μέσω της ανάρτησής της στο Twitter, πως ο αείμνηστος τεχνικός, γνωστός για τα “ερυθρόλευκα” αισθήματά του, έχει καταγεγραμμένη συμμετοχή με τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

Η ανάρτηση αναφέρει συγκεκριμένα: “Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο εκλιπών αγωνίστηκε στα τσικό του Παναθηναϊκού, ενώ κατέγραψε και μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα στις 26/2/56 σε αγώνα με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας”

 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αλέφαντου που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο εκλιπών αγωνίστηκε στα τσικό του Παναθηναϊκού, ενώ κατέγραψε και μία συμμετοχή στην πρώτη ομάδα στις 26/2/56 σε αγώνα με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας.#Alefantos pic.twitter.com/DBYrwktFPL

Panathinaikos F.C. (@paofc_) June 23, 2020

To άρθρο Κι όμως ο Νίκος Αλέφαντος είχε παίξει στον Παναθηναϊκό – Τα συλλυπητήρια της “πράσινης” ΠΑΕ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα