Κένιν – Σάκκαρη LIVE: Προβάδισμα για τη Μαρία στο δεύτερο σετ

11:00 11/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Μετά τη νίκη επί της Μουγκουρούθα, η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει το Νο1 του ταμπλό στο Άμπου Ντάμπι, τη Σοφία Κένιν, για μία θέση στα ημιτελικά του τουρνουά WTA 500.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δείχνει “άγριες διαθέσεις” από το πρώτο τουρνουά της χρονιάς, στην οποία έχει θέσει ως στόχο ακόμη και την πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης (τώρα στο Νο22).

Παρακολουθήστε LIVE το Κένιν Σάκκαρη από το Newsit.gr

Η Σοφία Κέινιν, επικεφαλής του ταμπλό και Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη, δυσκολεύτηκε πολύ στον αγώνα της απέναντι στην Γιούλια Πουτίντσεβα από το Καζακστάν, καθώς έχασε το πρώτο σετ και χρειάστηκε τάι-μπρέικ για να πάρει το δεύτερο. Τελικά, η ρωσικής καταγωγής τενίστρια ολοκλήρωσε την ανατροπή και με 3-6, 7-6 (5), 6-4 πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Κένιν και Σάκκαρη έχουν τεθεί αντιμέτωπες δύο φορές, το 2018, αμφότερες μάλιστα σε τουρνουά γκραν σλαμ. Η Αμερικανίδα ήταν η νικήτρια, τόσο στον 1ο γύρο του Γουίμπλεντον όσο και στον 2ο γύρο του US Open, αλλά και στις δύο περιπτώσεις χρειάστηκε να φτάσει στο τρίτο σετ για να καταβάλλει την αντίσταση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας.

To άρθρο Κένιν – Σάκκαρη LIVE: Προβάδισμα για τη Μαρία στο δεύτερο σετ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα