Σινιάκοβα - Σάκκαρη 0-1 LIVE: Νέο μπρέικ για την Μαρία και "αγκαλιά" με την πρόκριση!

19:03 2/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Κατερίνα Σινιάκοβα για το δεύτερο γύρο του US Open, όντας το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Αμερικανικού Γκραν Σλαμ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται στο Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης, προερχόμενη από την καλύτερη σεζόν της καριέρας της, ενώ απέναντί της βρίσκεται η 25χρονη Τσέχα, Νο 53 στον κόσμο, η οποία είχε φθάσει όμως μέχρι τον τελικό του US Open το

2017.

Παρακολουθήστε LIVE το Σινιάκοβα – Σάκκαρη από το Newsit.gr

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα του τουρνουά, αφού απέκλεισε με μια πειστική εμφάνιση τη 19χρονη ταλαντούχα τενίστρια, Μάρτα Κόστγιουκ, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-4, 6-3).

Από την πλευρά της, η Σινιάκοβα νίκησε με 2-0 σετ [7-6(6), 6-3] τη Λετονή, Αναστάσια Σεβάστοβα, ενώ έχει κερδίσει και το τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στην Ελληνίδα, πίσω στο 2019 και στο πλαίσιο του Roland Garros, όπου είχε μία φοβερή πορεία μέχρι τα ημιτελικά, αποκλείοντας και το τότε Νο1 του κόσμου, Ναόμι Οσάκα.

 

 

 

To άρθρο Σινιάκοβα - Σάκκαρη 0-1 LIVE: Νέο μπρέικ για την Μαρία και "αγκαλιά" με την πρόκριση! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα