Κατερίνα Σακελλαροπούλου για θάνατο Νταβίντ Σασόλι: Θα μας λείψει

10:57 11/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Νταβίντ Σασόλι από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης (11.01.2022) ύστερα από πολύμηνη μάχη με προβλήματα υγείας.

Η Κατερίνα Σακαλλαροπούλου εξέφρασε τη λύπη της για την απώλεια του Ντάβιντ Σασόλι, σε ηλικία μόλις 65 ετών, με ανάρτησή της στο twitter.

«Με βαθιά θλίψη

άκουσα τα νέα για τον θάνατο του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, ενός αφοσιωμένου Ευρωπαίου, που έχει προσφέρει πολλά τόσο στη χώρα του όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα μας λείψει πολύ», σημειώνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

It is with profound sadness that I heard the news about the passing of the @EP_President David Sassoli, a dedicated European who has offered a lot both to his country and to the European Union. He will be greatly missed. pic.twitter.com/tql7bALmmR

President GR (@PresidencyGR) January 11, 2022

To άρθρο Κατερίνα Σακελλαροπούλου για θάνατο Νταβίντ Σασόλι: Θα μας λείψει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Νταβίντ Σασόλι,katerina sakellaropoulou, ntavint sasoli