Κατερίνα Ντούσκα για Eurovision: Θα άλλαζα αρκετά πράγματα, κάποια είχαν ξεφύγει πάρα πολύ από τον έλεγχό μου

21:55 24/1/2023 - Πηγή: NewsIt

“Νιώθω σαν να είναι κάτι και πολύ μακρινό και πολύ νωπό ταυτόχρονα” δήλωσε η Κατερίνα Ντούσκα.

Η Κατερίνα Ντούσκα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν και μίλησε για το διάστημα που σπούδαζε Νομική, την ενασχόλησή της με την μουσική και την συμμετοχή της στην Euroviison 2019.

«Το διάστημα που σπούδαζα στη Νομική ήταν από τα πιο δύσκολα για μένα. Σπούδαζα κάτι που δεν αγαπούσα, δεν μου ταίριαζε και περνούσα μία περίοδο έντονης

αμφισβήτησης του ποια είμαι, τι θέλω να κάνω» εξομολογείται η Κατερίνα Ντούσκα.

«Χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί η στροφή που έγινε εν τέλει στη μουσική ήταν αναπόφευκτη. Δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να είμαι καλά σαν άνθρωπος, χωρίς να έχω κάνει αυτό στη ζωή μου. Δεν έχω κοιτάξει πίσω ούτε στιγμή» προσθέτει στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια της συνέντευξης η Κατερίνα Ντούσκα αναφέρεται στο ταξίδι της στην Αμερική και τις συναυλίες της σε διάφορα μουσικά φεστιβάλ εκεί, μία εμπειρία που ήθελε πάντα να βιώσει.

«Απ’ τα βήματά μου εκτός Ελλάδος στη μουσική ξεχώρισα όλη την περσινή χρονιά, ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου.

Έπαιξα για πρώτη φορά σε πολύ μεγάλα αμερικανικά φεστιβάλ, που ήταν πάντα το όνειρό μου, και ταξίδεψα τη μισή Αμερική. Highlight της χρονιάς ήταν η κυκλοφορία του τραγουδιού μας «Bubble» με τον Leon of Athens μέσω της πλατφόρμας των Grammys» δηλώνει η τραγουδίστρια.

Η Κατερίνα Ντούσκα δεν θα μπορούσε φυσικά να μην ερωτηθεί και για την εμπειρία που της άφησε η συμμετοχή της στη Eurovision το 2018, όπου εκπροσώπησε τη χώρα μας με το κομμάτι «Better Love».

«Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, σίγουρα θα άλλαζα αρκετά πράγματα. Κάποια πράγματα είχαν ξεφύγει πάρα πολύ από τον έλεγχό μου, γιατί όλα συμβαίνουν στον υπερθετικό βαθμό, είναι τρελά απαιτητικό και κάτι που χρειάζεται μεγάλη υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα» παραδέχεται η τραγουδίστρια.

Τέλος, στο ερώτημα εάν θα την ενδιέφερε να επιστρέψει στο μέλλον στη σκηνή της Eurovision, η Κατερίνα Ντούσκα ξεκαθαρίζει: «Δεν είναι κάτι που το έχω σκεφτεί σε καμία περίπτωση. Νιώθω σαν να είναι κάτι και πολύ μακρινό και πολύ νωπό ταυτόχρονα. Το έζησα με τα όλα του, οπότε δεν είναι κάτι που μου λείπει σαν επιθυμία».

To άρθρο Κατερίνα Ντούσκα για Eurovision: Θα άλλαζα αρκετά πράγματα, κάποια είχαν ξεφύγει πάρα πολύ από τον έλεγχό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατερίνα Ντούσκα, Eurovision,katerina ntouska, Eurovision