Καταδίωξη αυτοκινήτου στην Αθηνών - Λαμίας - Χτύπησε αστυνομικό για να ξεφύγει αλλά... υπολόγισε χωρίς το GPS

12:46 3/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης (02.11.2022) στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ένας νεαρός Ιρακινός έκλεψε πολυτελές αυτοκίνητο από την περιοχή της Νέας Ιωνίας έφυγε στην εθνική οδό με κατεύθυνση προς Λαμία. Δε γνώριζε όμως ότι το αυτοκίνητο που έκλεψε είχε GPS.

Έτσι, το αυτοκίνητο δεν άργησε να εντοπιστεί στα διόδια

της Τραγάνας και άμεσα σήμανε συναγερμός στην Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας. Περιπολικό του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων το ακολούθησε διακριτικά, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, πληρώματα αρκετών ακόμη υπηρεσιών, έστησαν μπλόκο πριν τα διόδια Αγίας Τριάδας.

Στο 195ο χλμ της εθνικής λοιπόν το αυτοκίνητο σταμάτησε, όταν όμως ο πρώτος αστυνομικός θέλησε να το ελέγξει. ο νεαρός οδηγός πάτησε γκάζι και προσπάθησε να φύγει βρίσκοντάς τον στο χέρι, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει σοβαρά. Γρήγορα όμως αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσε να διαφύγει και παραδόθηκε στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο.

Το όχημα κατασχέθηκε προκειμένου να επιστρέψει στον νόμιμο ιδιοκτήτη του, ενώ σε βάρος του 21χρονου κλέφτη σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.

To άρθρο Καταδίωξη αυτοκινήτου στην Αθηνών - Λαμίας - Χτύπησε αστυνομικό για να ξεφύγει αλλά... υπολόγισε χωρίς το GPS δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα