Κάρπαθος: Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού έλεγε αλήθεια για τη διάρρηξη μαμούθ – Η επεισοδιακή εξιχνίαση

09:31 8/9/2021 - Πηγή: NewsIt

H διάρρηξη ολοκληρώθηκε και η ιδιοκτήτρια του σπιτιού έπαθε σοκ μόλις επέστρεψε. Η Κάρπαθος παρακολουθεί τις αποκαλύψεις για την υπόθεση…

Ποινικές διώξεις για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από κοινού και κατοχή ναρκωτικών για ιδίαν αποκλειστική χρήση, άσκησε ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας εις βάρος ενός 28χρονου Έλληνα και ενός 30χρονου Αλβανού που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του ΑΤ Καρπάθου.

Την 4η Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:50 καταγγέλθηκε στο ΑΤ Καρπάθου από μια 75χρονη Ελληνίδα, ότι κατά το χρονικό διάστημα

από την 07:30 ώρα έως την 17:30 ώρα της 4ης Σεπτεβρίου 2021 και ενώ απουσίαζε από την οικία της στο Απέρι Καρπάθου, άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι και αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους αφαίρεσαν 2 χρυσούς σταυρούς, δύο κολιέ χρυσά, 4 ζευγάρια σκουλαρίκια, 4 σκουλαρίκια χρυσά με πέτρες διαμάντια, 4 λίρες Κύπρου, ένα πεντόλιρο χρυσό Ελλάδας, μία αλυσίδα χεριού χρυσή και μία αλυσίδα λαιμού χρυσή, 10 δαχτυλίδια χρυσά με διάφορες πέτρες διαμάντια εκ των οποίων το ένα από αυτά είχε πάνω του μία λίρα ελληνική, ένα Laptop, μία μηχανή κουρευτική και περίπου 450 δολάρια σε μετρητά. Τα κοσμήματα που αφαιρέθηκαν είναι αξίας περίπου 15.000 ευρώ.

Κατά την προανάκριση, περιήλθαν πληροφορίες ότι ο φερόμενος ως δράστης της ανωτέρω κλοπής θα έφευγε από το νησί της Καρπάθου με προορισμό τη Ρόδο. Αστυνομικοί πήγαν στις 20:45 στο λιμάνι Πηγαδίων και αφού εντόπισαν τον πρώτο κατηγορούμενο τον ακινητοποίησαν.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν στην αριστερή τσέπη του παντελονιού του μια χρυσή λίρα, στη δεξιά τσέπη ένα χρυσό δαχτυλίδι και εσωτερικά από το παντελόνι δεμένο με λάστιχο στο δεξί πόδι ένα μικρό πακέτο με μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ναρκωτική ουσία πιθανόν κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους 9 γραμμαρίων, ένα πλαστικό κουτί διαφανές με ναρκωτική ουσία πιθανόν κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, περιτυλιγμένη σε άσπρη χαρτοπετσέτα και στο αριστερό πόδι δεμένα με λάστιχο 234 δολάρια Αμερικής, 10 ευρώ κι ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο με προορισμό τη Ρόδο.

Κατά την προανάκριση εξακριβώθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος εισήλθε εντός της οικίας της παθούσας από κοινού με τον δεύτερο. Από πληροφορίες οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι ο δεύτερος κατηγορούμενος διαμένει σε κατοικία στην περιοχή Πλατύολο Καρπάθου. Κατά την άφιξή τους εκεί, στον εξωτερικό χώρο υπήρχαν πολλά αντικείμενα, τα οποία ήταν σκορπισμένα και πεταμένα, γεγονός που υποδήλωνε άτακτη φυγή. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στον αύλειο χώρο βρέθηκαν κλοπιμαία.

To άρθρο Κάρπαθος: Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού έλεγε αλήθεια για τη διάρρηξη μαμούθ – Η επεισοδιακή εξιχνίαση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάρπαθος,karpathos