Καρεμπέ: «Ο Ολυμπιακός θέλει να φτάσει στον τελικό του Europa League»

19:06 7/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Κριστιάν Καρεμπέ παραχώρησε δηλώσεις σε γαλλικό μέσο, αναφέροντας ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι μια μακρά ευρωπαϊκή πορεία, μέχρι και τον τελικό του Europa League.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ  επανέλαβε για άλλη μια φορά τους στους στόχους του Ολυμπιακού

στην Ευρώπη. Ο αθλητικός διευθυντής των ”ερυθρόλευκων” μιλώντας στο γαλλικό μέσο AFP, τόνισε ότι ”στόχος του Ολυμπιακού, είναι η πορεία μέχρι τον τελικό του Europa League και γιατί όχι να το κατακτήσει”.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πέρασμα του από τη Ναντ ως ποδοσφαιριστής με αφορμή την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τα ”καναρίνια”, ενώ δεν παρέλειψε σχολιάσει τη μεταγραφή του Μαρσέλο.

Οι δηλώσεις του Καρεμπέ

Για τη μάχη του Ολυμπιακού με τη Ναντ:

“Είναι μια από τις εκπλήξεις που μπορεί να προσφέρει το ποδόσφαιρο. Είναι ένα κλείσιμο του ματιού της μοίρας. Η Ναντ μου έδωσε τα πάντα. Τις συνθήκες, την τεχνογνωσία, την εμπειρία. Με εκπαίδευσαν, μου εμφύσησαν τον τρόπο αντίληψης του ποδοσφαίρου. Ήμουν ενθουσιασμένος και περήφανος που είμαι μέρος των καναρίων”.

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα έχει απέναντι του τον Αντουάν Κομπουαρέ:

“Είναι αυτός που με καλωσόρισε, που μου έδωσε συμβουλές, που με έκανε να μεγαλώσω. Ήταν ο δάσκαλός μου. Είναι οι ρίζες μου στην Ναντ”.

“Για μένα θα είναι δύσκολο, αλλά είμαι με τον σύλλογό μου τον Ολυμπιακό και ερχόμαστε για να κερδίσουμε και να προσπαθήσουμε να προκριθούμε”.

Για τον στόχο του στον Ολυμπιακό:

“Στόχος μου ήταν να φέρω σταθερότητα στον σύλλογο, ένα όραμα που μοιραζόμαστε με τον πρόεδρο οικονομική και αθλητική σταθερότητα. Η επιτυχία είναι 100% και πρέπει να συνεχίσουμε”.

Για το στόχο του στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς:

“Πάντα βάζαμε τον πήχη πολύ ψηλά. Θέλουμε να πάμε στον τελικό αυτού του Γιουρόπα Λιγκ και γιατί όχι να τον κερδίσουμε, αυτό είναι ξεκάθαρο”.

Για την έλευση του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό:

“Κανείς δεν το πίστευε. Είναι κάτι μαγικό”.

 

To άρθρο Καρεμπέ: «Ο Ολυμπιακός θέλει να φτάσει στον τελικό του Europa League» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα