Κάντιθ – Βιγιαρεάλ 3-1: Νέα ήττα στη La Liga για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League

22:33 1/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές στη La Liga μετράει πλέον η Βιγιαρεάλ. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League δεν τα κατάφερε στην έδρα της Κάντιθ, χάνοντας με 3-1.

Απογοητευτικό είναι για την Βιγιαρεάλ το ξεκίνημά της στη φετινή La Liga. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού

ηττήθηκε στην έδρα της Κάντιθ με 3-1 και πλέον μετράει μόλις μια νίκη και τρεις ήττες στις πρώτες αγωνιστικές, την στιγμή που οι γηπεδούχοι έχουν καταφέρει να μαζέψουν επτά βαθμούς.

Η Βιγιαρεάλ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 10- με τον Σόρλοθ, αλλά η συνέχεια ήταν απογοητευτική για τα «κίτρινα υποβρύχια». Ο Ράνος ισοφάρισε στο 18’ για την Κάντιθ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, με την αποβολή του Πεντράζα.

Το πρώτο ημίχρονο «βγήκε» με την Κάντιθ να έχει φτάσει στην ανατροπή του σκορ, με τον Μάχις να κάνει το 2-1 στο 30’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 50’ από τον ίδιο παίκτη.

To άρθρο Κάντιθ – Βιγιαρεάλ 3-1: Νέα ήττα στη La Liga για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάντιθ – Βιγιαρεάλ 3-1, La Liga, Παναθηναϊκού, Europa League,kantith – vigiareal 3-1, La Liga, panathinaikou, Europa League