“Καλό καλοκαίρι” και… βλέπουμε για τους μαθητές της Νέας Υόρκης

21:07 1/5/2020 - Πηγή: NewsIt

Κλειστά έως το τέλος της σχολικής χρονιάς θα παραμείνουν τα σχολεία στη Νέα Υόρκη και καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί για τον Σεπτέμβριο, ακόμα κι αν η πανδημία συνεχίζει να επιβραδύνεται, είπε ο κυβερνήτης της Πολιτείας, Άντριου Κουόμο την Πρωτομαγιά.

Ο Κουόμο επιβεβαίωσε ότι “τα σχολεία

δεν θα ξανανοίξουν για το υπόλοιπο της σχολικής χρονιάς” στην Νέα Υόρκη των περίπου 20 εκατομμυρίων κατοίκων, την πλέον πληγείσα Πολιτεία με περισσότερους από 18.000 νεκρούς από τον νέο κορονοϊό.

Σχετικά με την επιστροφή στα θρανία τον Σεπτέμβριο, ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης επισήμανε ότι είναι πολύ νωρίς να ληφθεί αυτή η απόφαση.

“Δεν υπάρχει απόφαση για το Φθινόπωρο, καθώς είναι ακόμη μακριά”, τόνισε.

Η αβεβαιότητα για την επιστροφή στις τάξεις παραμένει, ακόμα κι αν η πανδημία συνεχίζει να επιβραδύνεται στη Νέα Υόρκη, όμως με πιο αργούς ρυθμούς σε σχέση με όσο θα επιθυμούσαν οι αρχές.

Στην Πολιτεία καταγράφονται σχεδόν 1.000 νέες εισαγωγές την ημέρα ασθενών με νέο κορονοϊό, υπογραμμίζει ο Κουόμο, ακόμα κι αν ο αριθμός των νεκρών καταγράφει πτώση με 289 θανάτους την 30ή Απριλίου.

Αυτός ήταν ο χαμηλότερος απολογισμός από τους 253 νεκρούς της 30ής Μαρτίου. “Ο εχθρός βρίσκεται υπό διωγμόν, ο ιός περιορίζεται” τόνισε ο Άντριου Κουόμο.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο “Καλό καλοκαίρι” και… βλέπουμε για τους μαθητές της Νέας Υόρκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα