Καιρός: Στους -4 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία – Συνεχίζονται τα χιόνια και οι βροχές
Τσουχτερό κρύο επικρατεί σε όλη τη χώρα, καθώς ο χιονιάς που επισκέφτηκε τη χώρα μας, επιμένει. Πολλές περιοχές της βόρειας και της κεντρικής Ελλάδας ντύθηκαν στα λευκά σταδιακά από το βράδυ της Κυριακής (12.1.2025). Ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται από την Τετάρτη.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ και το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού,
Στη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά – ημιορεινά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας (Φθιώτιδα, Βοιωτία).
Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι ισχυρές βροχές που θα σημειωθούν στο Ιόνιο (κυρίως το νότιο), τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, την Πελοπόννησο (κυρίως τα δυτικά και νότια), τη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία (κυρίως στα ανατολικά), τις Σποράδες, την Εύβοια και πρόσκαιρα τις Κυκλάδες.
Στο Αιγαίο θα πνέουν θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 8 και στα βόρεια 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν θυελλώδεις ανατολικοί άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση προβλέπεται από τις απογευματινές ώρες.
Η θερμοκρασία θα φτάσει στους -4 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα σκαρφαλώσει στους -18 βαθμούς.
Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 15-01-2025
Στο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο, την Κρήτη (κυρίως τη δυτική), τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές με σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία εξασθένηση στα ανατολικά από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια και πιθανώς στις Σποράδες.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα νότια ηπειρωτικά ορεινά τις πρωινές ώρες με γρήγορη εξασθένηση ενώ ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και στα βόρεια ημιορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5, στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και το βράδυ στο νότιο Ιόνιο 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και τα βόρεια και θα κυμανθεί από μείον δύο (-2) έως 11 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου από 04 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 09 έως 15 και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός στα βόρεια και κεντρικά.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16-01-2025
Στο Ιόνιο και πιθανόν στη δυτική Πελοπόννησο και την Κρήτη (κυρίως τη δυτική) νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Εύβοια.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6, πρόσκαιρα στα θαλάσσια 7 και τοπικά στα νότια έως 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα πελάγη 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα βόρεια και κεντρικά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός στα βόρεια.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17-01-2025
Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα κεντρικά και νότια.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5, στα θαλάσσια 6 και τοπικά στα νότια έως 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός στα βόρεια.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18-01-2025
Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Κρήτη.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5, στα νότια θαλάσσια τμήματα 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα θαλάσσια 6, τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός στα βόρεια.
To άρθρο Καιρός: Στους -4 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία – Συνεχίζονται τα χιόνια και οι βροχές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Σοκ: Νεκρή 9χρονη μαθήτρια δημοτικού, την σκότωσε ο γείτονας γιατί έκανε… φασαρία – Την σημάδεψε με καραμπίνα από το μπαλκόνι
- Χανιά: «Καταστράφηκα» φώναζε ο 45χρονος οδηγός όταν είδε τον Παναγιώτη - Τον εμπόδισαν να διαφύγει
- Διαγνωστικές εξετάσεις: Σε ΦΕΚ νέες αυξήσεις για τους ασφαλισμένους - Πόσο παραπάνω θα πληρώνουν
- Κυψέλη: Ξυλοκόπησε την έγκυο σύντροφό του – Η γυναίκα απέβαλε
- Χώρισε με τη σύζυγό του μετά από 30 χρόνια ο Γκουαρντιόλα
- Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ανακάλυψα μια λεπτομέρεια για τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο»
- Θεσσαλονίκη: Πιτσιρίκια την "έπεσαν" με... χιονόμπαλες σε ρεπόρτερ - Η αντίδρασή της (Βίντεο)
- Cash or Trash: Ο Θ. Λούδος δεν μπόρεσε να εκτιμήσει αντικείμενα που συνδέονται με τον Ωνάση – Άφησαν άφωνους τους αγοραστές
- Ελαιόλαδο: Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμο για χρήση τενεκέ - Τι ισχύει για τη μεταφορά σε συγγενείς
- Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν την Τρίτη 14 Ιανουαρίου
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις NewsIt
- Τζο Μπάιντεν: Βρισκόμαστε μια ανάσα από την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία λόγω της κακοκαιρίας
- Οι επόμενες ημέρες στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ^ ο πάγος στις επενδύσεις Σαββίδη και σε άλλα μεγαλεπήβολα σχέδια στη Βόρεια Ελλάδα ^ τα δύο νέα deals στα ιδιωτικά σχολεία και οι αναγκαστικές συγχωνεύσεις τραπεζών στην Ευρώπη
- Κορινθία: Ντελαπάρισε πυροσβεστικό όχημα στον Άγιο Χαράλαμπο – Σώοι οι πυροσβέστες
- Καιρός σήμερα: Χιόνια και σφοδρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Ισχυροί άνεμοι έως 9 μποφόρ
- Η «OSIOS» στέλνει στο εδώλιο τον Κασσελάκη ^ ούτε ο Δούκας… ψηφίζει Κατσέλη για Πρόεδρο Δημοκρατίας ^ την Τετάρτη ο Μητσοτάκης ανοίγει τα χαρτιά του
- Βάσω Λασκαράκη: Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, ανήμερα των γενεθλίων του
- Όσκαρ: Οι πυρκαγιές στο Λος Άντζελες μεταθέτουν εν νέου την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων
- Φεγγάρι του Λύκου: Η πρώτη πανσέληνος του 2025 φώτισε τον ουρανό
- Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 14 Ιανουαρίου 2025

- Τελευταία Νέα NewsIt
- Καιρός: Στους -4 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία – Συνεχίζονται τα χιόνια και οι βροχές
- Γιατί η Goldman Sachs δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη μετοχή της ΔΕΗ – Αναμένει έκρηξη κερδοφορίας
- Η «OSIOS» στέλνει στο εδώλιο τον Κασσελάκη ^ ούτε ο Δούκας… ψηφίζει Κατσέλη για Πρόεδρο Δημοκρατίας ^ την Τετάρτη ο Μητσοτάκης ανοίγει τα χαρτιά του
- Εκπαίδευση: Ο «σιωπηρός» πρωταθλητής στην ακρίβεια
- Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 14 Ιανουαρίου 2025
- Οι επόμενες ημέρες στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ^ ο πάγος στις επενδύσεις Σαββίδη και σε άλλα μεγαλεπήβολα σχέδια στη Βόρεια Ελλάδα ^ τα δύο νέα deals στα ιδιωτικά σχολεία και οι αναγκαστικές συγχωνεύσεις τραπεζών στην Ευρώπη
- Καιρός σήμερα: Χιόνια και σφοδρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Ισχυροί άνεμοι έως 9 μποφόρ
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία λόγω της κακοκαιρίας
- Κορινθία: Ντελαπάρισε πυροσβεστικό όχημα στον Άγιο Χαράλαμπο – Σώοι οι πυροσβέστες
- Φεγγάρι του Λύκου: Η πρώτη πανσέληνος του 2025 φώτισε τον ουρανό
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Ακραία καιρικά φαινόμενα στον Καναδά: Το 2024 η πιο δαπανηρή χρονιά στην ιστορία για τις ασφαλιστικές εταιρείες
- Τα 5 λάθη που κάνουμε μετά τη δουλειά και ρίχνουν την παραγωγικότητά μας - Ειδικοί βάζουν στοπ
- Πρωί ή βράδυ: Αυτή είναι η καλύτερη ώρα να απολαύσουμε το μπάνιο μας
- The Breakthrough: Η αληθινή ιστορία πίσω από τη σειρά που βρίσκεται στο Top 10 του Netflix
- Επιστήμονες ανακάλυψαν σημάδια μιας κρυμμένης δομής μέσα στον πυρήνα της Γης
- Ξακουστός Γάλλος σεφ απαγόρευσε στους επιθεωρητές Michelin να επισκεφθούν το νέο του εστιατόριο
- Το LinkedIn απεφάνθη: Αυτοί είναι οι πιο ανερχόμενοι τίτλοι εργασίας το 2025
- Ακρίτες σε απόγνωση: Χωρίς γιατρό η Ερείκουσα - Φεύγουν οι κάτοικοι από το νησί
- Κινητικότητα στο Κουρδικό: Πώς η Τουρκία επιχειρεί να δώσει τέλος στη σύγκρουση με το ΡΚΚ