Ο «Μπάλλος» ξαναχτυπά την Αττική - Κολυδάς: Προσοχή μέχρι τις 16:00 - Δέντρο έπεσε σε ΙΧ στο Παγκράτι

13:26 15/10/2021 - Πηγή: NewsIt

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» επανήθε στην Αττική με νέο χτύπημα. Σύμφωνα με το meteo.gr αυτή την ώρα (15:30) βρέχει καταρρακτωδώς στην Ελευσίνα.

Από τη νέα καταιγίδα δέντρο έπεσε σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο στο Παγκράτι επί της οδού Σπύρου Μερκούρη. 

Κλειστοί δρόμοι

Λίγο μετά τη μια το μεσημέρι έκλεισαν λόγω συσσώρευσης υδάτων η Πειραιώς και στα δυο ρεύματα από Πέτρου Ράλλη έως Χαμοστέρνας, όπως και η περιφερειακή Αιγάλεω από το ύψος των

δυιλιστηρίων.

Μια ώρα αργότερα αποκαταστάθηκε, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήματα της οδού Πειραιώς και της περιφερειακής Αιγάλεω, που είχαν κλείσει λόγω της μεγάλης συσσώρευσης νερού.

Προσοχή για την επόμενη μισή ώρα στην Αττική 

Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θόδωρος Κολυδάς με ανάρτησή του στο twitter καλεί τους κατοίκους του λεκανοπεδίου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για την επόμενη 1,5 ώρα στην Αττική.

To ραντάρ δείχνει ενταση του πυρήνα των καταιγίδων στο Σαρωνικό . Οι καταιγίδες κατευθύνονται πλέον και προς κέντρο αλλά σπάνε σε δυο τμήματα . Ενα προς βόρεια και αλλο στα νοτια της Αττική. Προσοχή για 1/2 με 1,5 ώρα στην Αττική . pic.twitter.com/r2pwLWzyuV

— KolydasΤ (@KolydasT) October 15, 2021

Δείτε την στιγμή της καταιγίδας στο Σύνταγμα 

Αν είστε σε περιοχή που έχει προβλήματα στείλτε μας email στο [email protected]

ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

To άρθρο Ο «Μπάλλος» ξαναχτυπά την Αττική - Κολυδάς: Προσοχή μέχρι τις 16:00 - Δέντρο έπεσε σε ΙΧ στο Παγκράτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα