Καιρός: «Άνοιξαν οι ουρανοί» στην Αττική – Προβλήματα στους δρόμους

23:22 23/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο καιρός… αγρίεψε και έντονα φαινόμενα έπληξαν το Λεκανοπέδιο το βράδυ της Τρίτης, 23.11.2021, καθώς άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς.

Το κύμα κακοκαιρίας, που χτυπάει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αναμένεται να εξασθενήσει αύριο. Η νεροποντή στην Αττική πάντως ήταν αρκετά ισχυρή και έτσι δεν άργησαν να καταγραφούν τα πρώτα… προβλήματα.

Πού υπάρχουν προβλήματα στην Αττική

Πιο συγκεκριμένα και όπως ανακοινώθηκε από τις Αρχές, λόγω της έντονη βροχόπτωσης, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς

λεωφόρο Συγγρού.

Επιπλέον, σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής, συγκέντρωση υδάτων και προβλήματα στην κυκλοφορία παρατηρούνται στην Αθηνών-Κορίνθου, στην Πειραιώς στο ύψος του Μοσχάτου, όπως και μετά την Ιερά Οδό.

Ακόμη, συμφόρηση λόγω της ισχυρής νεροποντής σημειώνεται στην Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς Νίκαια, ενώ καθυστερήσεις καταγράφηκαν το βράδυ και στον Κηφισό.

Η Πυροσβεστική δέχεται συνεχώς κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και ισόγεια σπιτιών και οι περιοχές που φαίνεται να έχουν πληγεί περισσότερο μέχρι στιγμής είναι το Μοσχάτο, η Καλλιθέα και ο Ταύρος, απ’ όπου η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 32 κλήσεις, μέχρι λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ.

Μπλακ άουτ στην Εύβοια

Νωρίτερα, είχε σημειωθεί μπλακ άουτ σε περιοχές της Εύβοιας, λόγω βλάβης στο δίκτυο που προκλήθηκε από τις καταιγίδες.

Σύμφωνα με τις προγνώσεις της ΕΜΥ που έγιναν νωρίτερα, τα φαινόμενα στην Πελοπόννησο και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα είναι πιθανώς τοπικά ισχυρά και θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.

Στο Ιόνιο, τα δυτικά και νότια τμήματα της Πελοποννήσου δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους.

Το βράδυ της Τρίτης προς τα ξημερώματα της Τετάρτης, 24.11.2021, οι βροχές και οι καταιγίδες αναμένεται να ενταθούν και στην Αττική.

To άρθρο Καιρός: «Άνοιξαν οι ουρανοί» στην Αττική – Προβλήματα στους δρόμους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα