Καιρός – Φλώρινα: Μαγευτικές εικόνες από τα χιόνια στο κέντρο της πόλης

07:45 8/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Από το βράδυ της Δευτέρας (07.02.2022) ξεκίνησε η ραγδαία επιδείνωση του καιρού, με ένα ψυχρό μέτωπο να διασχίζει ταχύτατα τη χώρα. Χαρακτηριστικό είναι ότι από νωρίς το πρωί της Τρίτης (08.02.2022) πυκνή χιονόπτωση σημειώνεται στη Φλώρινα, ενώ το χιόνι έχει καλύψει και τους δρόμους της πόλης. 

Ογκώδεις νιφάδες χιονιού – όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω σε βίντεο – πέφτουν στο κέντρο της Φλώρινας, δημιουργώντας μια ειδυλλιακή εικόνα.

Σημειώνεται ότι η επιδείνωση του καιρού, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, αναμένεται να είναι ραγδαία, με την κακοκαιρία εξπρές να ξεκινά την επέλασή της από τον βορρά και να αναμένεται να φτάσει έως και το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας, όπως αναφέρει το GRTimes, θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αλλά οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Να σημειωθεί επίσης ότι στο δήμο Πρεσπών η λειτουργία των μαθημάτων στα σχολεία θα πραγματοποιηθεί αύριο μία ώρα αργότερα λόγω της κακοκαιρίας.

Δείτε βίντεο από το χιόνι στην Φλώρινα:

Με πληροφορίες από GRTimes

To άρθρο Καιρός – Φλώρινα: Μαγευτικές εικόνες από τα χιόνια στο κέντρο της πόλης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα