Καιρός – Αρναούτογλου: «Έντονη καιρική κινητικότητα στη Δυτική Μεσόγειο τις επόμενες ημέρες»

23:20 9/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Για έντονη καιρική κινητικότητα στη Δυτική Μεσόγειο τις επόμενες ημέρες προειδοποιεί ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος -ωστόσο- ξεκαθαρίζει πως τα όσα… ετοιμάζει ο καιρός, δεν αναμένεται να «αγγίξουν» την χώρα μας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου μιλά ατμοσφαιρικές διαταραχές στην δυτική και κεντρική Μεσόγειο, σημειώνοντας πως το βαθύ βαρομετρικό χαμηλό που σχηματίζεται, ενδέχεται να εξελιχθεί και σε μεσογειακό κυκλώνα.

Αναλυτικά αναφέρει ο μετεωρολόγος

«Φίλες

και φίλοι,

Μεγάλης προσοχής χρήζουν οι ατμοσφαιρικές διαταραχές, οι οποίες επηρεάζουν και θα συνεχίσουν επηρεάσουν τη δυτική και κεντρική Μεσόγειο τα επόμενα εικοσιτετράωρα!

Μάλιστα στην περιοχή των Βαλεαρίδων Νήσων τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία από αρκετά πλέον προγνωστικά μοντέλα, δείχνουν το σχηματισμό ενός βαθέος βαρομετρικού χαμηλού κατά τη διάρκεια κυρίως της ερχόμενης Πέμπτης, το οποίο δυνητικά θα μπορούσε να εξελιχθεί και σε Μεσογειακό κυκλώνα!!! Το παρακολουθούμε…

Όλα τα παραπάνω ΔΕΝ αφορούν την χώρα μας η οποία παραμένει και θα παραμείνει εκτός της ακτίνας δράσης τους!».

Καιρός: Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου

Φωτογραφίες από Facebook: Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou.

To άρθρο Καιρός – Αρναούτογλου: «Έντονη καιρική κινητικότητα στη Δυτική Μεσόγειο τις επόμενες ημέρες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός – Αρναούτογλου, Έντονη, Δυτική Μεσόγειο,kairos – arnaoutoglou, entoni, dytiki mesogeio