Και ξαφνικά, ένα νέο teaser βγήκε για την 5η σεζόν του Stranger Things εν μέσω απεργιών στο Χόλιγουντ

15:52 14/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Από το πουθενά εμφανίστηκε το νέο teaser για την 5η σεζόν του Stranger Things, την ώρα που το Χόλιγουντ έχει παραλύσει από τις απεργίες των SAG-AFTRA και WGA, δηλαδή ηθοποιών και των σεναριογράφων, οι οποίες έχουν «παγώσει» όλες τις παραγωγές.

Όλοι γνωρίζουν πως οι κάμερες είναι κλειστές εδώ και πολύ καιρό στο Χόλιγουντ λόγω των απεργιών, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται όλες οι παραγωγές. Μια από αυτές

είναι η 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things. Ωστόσο χθες (13.9.2023) ο λογαριασμός στο Instagram «ξύπνησε» και ανέβηκε ένα πολλά υποσχόμενο teaser…

Στο teaser βίντεο μερικών δευτερολέπτων, που μοιάζει σαν κινούμενη αφίσα όπως αυτές που συνηθίζουν να ανεβαίνουν στα social media του Stranger Things, φαίνεται κατεστραμμένο ένα μέρος του Starcourt Mall, του εμπορικού κέντρου που «πρωταγωνίστησε» στην 3η σεζόν.

Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, ο Vecna άνοιξε τις πύλες του Upside Down και το Hawkins άρχισε να καταστρέφεται. Ένα από τα μέρη που καταστράφηκαν φαίνεται ότι είναι το παγωτατζίδικο Scoops Ahoy, εκεί όπου δούλευε ο Στιβ (Joe Keery) και η Ρόμπιν (Maya Hawke).

Μέσα στα χαλάσματα διακρίνεται η φωτεινή ταμπέλα του Scoops Ahoy αλλά και ο πίνακας της Ρόμπιν «You Rule/You Suck» που είχε φτιάξει για τα ραντεβού που έβγαινε ο Στιβ. Στη λεζάντα γράφει: «Συγχωρέστε μας για το χάλι…».

Δείτε το teaser:     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stranger Things Netflix (@strangerthingstv)

Όμως, το Χόλιγουντ έχει παραλύσει από τις απεργίες, κάτι που σημαίνει ότι παρά το γεγονός πως κυκλοφόρησε το παραπάνω teaser τα επεισόδια της 5ης σεζόν αναμένεται να αργήσουν, αφού τα γυρίσματα έχουν σταματήσει για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

Το καστ του Stranger Things αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

To άρθρο Και ξαφνικά, ένα νέο teaser βγήκε για την 5η σεζόν του Stranger Things εν μέσω απεργιών στο Χόλιγουντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Stranger Things, Χόλιγουντ,Stranger Things, choligount