Καυτή εβδομάδα με κοροναϊό και μεταναστευτικό

11:41 24/2/2020 - Πηγή: NewsIt

Δύσκολη εβδομάδα αυτή που ξεκινά, αφού ο κοροναϊός τρομοκρατεί την Ευρώπη, εξαιτίας της έξαρσης στην Ιταλία, ενώ η κυβέρνηση καλείται να διαχειριστεί και το μεταναστευτικό.

Νίκος Ευαγγελάτος, Ελένη Καλογεροπούλου, Θανάσης Παπαδής και Αιμίλιος Περδικάρης, σχολίασαν την επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου (κυρίως τα συνθήματα του… ’80 στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σάββατο) αλλά και τις εξελίξεις με το κοροναϊο που έχει προκαλέσει τέσσερις θανάτους στην Ιταλία.

Όλοι τους συμφώνησαν ότι δημιουργείται ανησυχία και σε επίπεδο οικονομίας, αφού τα χρηματιστήρια σε Ιταλία, Γερμανία και Αθήνα ξεκίνησαν με «βουτιά». Συμφώνησαν επίσης ότι δεν πρέπει να υπάρξει πανικός, αφού η θνησιμότητα από τον κοροναϊό είναι μικρή.

Από εκεί και πέρα, η ημέρα φέρνει στο προσκήνιο ξανά την προανακριτική για τη Novartis αφού σήμερα καταθέτουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση», ενώ στην πρώτη γραμμή παραμένει και το μεταναστευτικό, με την κυβέρνηση να διαμηνύει ότι τα έργα για τα κλειστά κέντρα θα αρχίσουν άμεσα και τους νησιώτες να αντιδρούν.

Δείτε περισσότερα εδώ 

To άρθρο Καυτή εβδομάδα με κοροναϊό και μεταναστευτικό δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα