Καφέ της Χαράς: Ο θάνατος που θα σκορπίσει θλίψη στο Κολοκοτρωνίτσι

08:16 17/4/2020 - Πηγή: NewsIt

ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς. Τι αποκάλυψε ο Χάης Ρώμας για τη συνέχεια της σειράς.

Ένας εκ των σεναριογράφων της σειράς το Καφέ της Χαράς, Χάρης Ρώμας, αλλά και πρωταγωνιστής, με συνέντευξή του στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και την Κατερίνα Καινούργιου… μαρτύρησε ορισμένες από τις συγκλονιστικές εξελίξεις που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια και αναμένονται να είναι πραγματικά καθηλωτικές.

Ο Χάρης Ρώμας άνοιξε την καρδιά του και έκανε…spoiler. Μεταξύ άλλων

αποκάλυψε σπουδαία γεγονότα που διαδραματίζονται πίσω και μπροστά από τις κάμερες της πολυαγαπημένης σειράς του, το Καφέ της Χαράς.

Σε ερώτηση για το αν πεθαίνει κάποιος ήρωας της σειράς, ο Χάρης Ρώμας απάντησε: «Πρώτα απ’ όλα δεν θα γίνει άμεσα. Είναι ένα πρόσωπο -δεν θα σας πω αν είναι άντρας ή γυναίκα- το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία και αποφασίσαμε να το κάνουμε όταν φτάσει η στιγμή. Έχουμε πολλά επεισόδια μπροστά. Δεν πρέπει να φοβάται ένας δημιουργός να βάλει όλα όσα αντιπροσωπεύουν τη ζωή».

Τα δίδυμα του Καφέ της Χαράς αποκαλύπτουν σε συνέντευξή τους, μεταξύ άλλων, το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και κάνουν spoiler που αφορά τον Φατσέα.

Είναι τα δίδυμα στο Καφέ της Χαράς, και έκαναν μία μεγάλη αποκάλυψη για τα γυρίσματα αλλά και για το… μέλλον του Φατσέα. Αν και οι περισσότεροι ίσως δεν το γνωρίζουν, όμως τα δύο αυτά αγόρια που παίζουν στο Καφέ της Χαράς είναι αδέρφια και μάλιστα δίδυμα.

Τι είπαν τα δίδυμα για το Καφέ της Χαράς

Είναι μόλις 13 ετών, και μίλησαν σε τηλεοπτική εκπομπή για το πως τους αντιμετώπισαν οι συμμαθητές τους στο σχολείο, τι θα γίνει με τα γυρίσματα, αλλά και τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, κάνοντας μάλιστα το δικό τους spoiler.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, ένα από τα ανατρεπτικά στοιχεία στα επόμενα επεισόδια είναι ο Φατσέας, καθώς θα πάει σχολείο!

To άρθρο Καφέ της Χαράς: Ο θάνατος που θα σκορπίσει θλίψη στο Κολοκοτρωνίτσι δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καφέ, Χαράς, Κολοκοτρωνίτσι,kafe, charas, kolokotronitsi