Ηράκλειο: Αγωνία σε αεροπλάνο μετά την απογείωση – Δείτε τις κινήσεις του πιλότου όταν διαπίστωσε πρόβλημα

09:09 16/6/2021 - Πηγή: NewsIt

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο με προορισμό την Αγγλία, αλλά πολύ γρήγορα ο πιλότος διαπίστωσε πρόβλημα. Καρδιοχτύπησαν οι επιβάτες που έβλεπαν το αεροσκάφος να κάνει κύκλους πάνω από το Ηράκλειο…

«Συναγερμός» σήμανε χθες το βράδυ (15-06-2021) στο αεροδρόμιο Ηρακλείου εξαιτίας προβλήματος σε αεροσκάφος της TUI. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 22.45 το βράδυ απογειώνεται από το «Νίκος Καζαντζάκης» η πτήση της TUI με προορισμό το Μάντσεστερ.

Ωστόσο, κατά την απογείωση ο

πιλότος διαπιστώνει πως υπάρχει μία βλάβη στους τροχούς του αεροσκάφους. Αμέσως ειδοποιεί τον Πύργο Ελέγχου και κάνει κύκλους στον εναέριο χώρο του Ηρακλείου προκειμένου να ετοιμαστεί για αναγκαστική προσγείωση.

Μετά από λίγη ώρα καταφέρνει και προσγειώνει το αεροπλάνο στο «Νίκος Καζαντζάκης» με ασφάλεια. Σύμφωνα με το cretapost.gr, το αεροσκάφος παραμένει καθηλωμένο στο αεροδρόμιο μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η βλάβη που προέκυψε.

Ο παρακάτω χάρτης δείχνει την αναγκαστική πορεία μέχρι την προσγείωση του αεροσκάφους, στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Τους κύκλους που έκανε ο πιλότος, μόλις διαπίστωσε το πρόβλημα στο αεροσκάφος…

To άρθρο Ηράκλειο: Αγωνία σε αεροπλάνο μετά την απογείωση – Δείτε τις κινήσεις του πιλότου όταν διαπίστωσε πρόβλημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα