Ιππόδρομος και καταστήματα ΟΠΑΠ και Play σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας, λόγω Covid

12:55 9/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Στις 5 Νοεμβρίου 2020, η κυβέρνηση ανακοίνωσε την απόφασή της να υλοποιήσει έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της κυκλοφορίας των πολιτών και της εξάπλωσης του κορονοϊού ανά την επικράτεια.

Ως αποτέλεσμα και βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, επιβλήθηκε προσωρινή αναστολή λειτουργίας σε σειρά επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων ΟΠΑΠ και Play σε όλη την Ελλάδα,

από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου έως και την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.

Επιπροσθέτως, αναστέλλεται η λειτουργία των εγκαταστάσεων του ιπποδρόμου στο Markopoulo ενώ σταματάει και η διανομή των προϊόντων της Ελληνικά Λαχεία (Σκρατς & Λαχεία) από πλανόδιους πωλητές.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συνεχίζεται η λειτουργία των διαδικτυακών (online) δραστηριοτήτων της εταιρείας, με τη διάθεση ενός διευρυμένου χαρτοφυλακίου παιχνιδιών (αθλητικός στοιχηματισμός, Τζόκερ, virtual παιχνίδια και καζίνο). Παράλληλα, η Stoiximan συνεχίζει να παρέχει το σύνολο των προϊόντων της, μέσα από τις δικές της πλατφόρμες.

Για τον ΟΠΑΠ, η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων, των συνεργατών και των πελατών μας παραμένουν βασική προτεραιότητα. Σε αυτή τη βάση, ο ΟΠΑΠ συμμορφώνεται πλήρως με τις αποφάσεις και τις οδηγίες των αρχών, για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Η εταιρεία θα παράσχει πρόσθετη ενημέρωση σχετικά με τα μέτρα που αφορούν τον Covid19 και τις επιπτώσεις του, στο πλαίσιο της δημοσίευσης των οικονομικών αποτελεσμάτων γ’ τριμήνου 2020, στις 25 Νοεμβρίου, καθώς και κατά την τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης της επενδυτικής κοινότητας, που θα ακολουθήσει, στις 26 Νοεμβρίου 2020.

To άρθρο Ιππόδρομος και καταστήματα ΟΠΑΠ και Play σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας, λόγω Covid δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα