Ιωνικός – Λαμία 1-1: Πήραν την ισοπαλία οι Φθιώτες με κορυφαίο τον Σαράνοφ

21:38 8/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Ιωνικός ήταν ανώτερος στο παιχνίδι με τη Λαμία αλλά η αστοχία των Σεμπά και Μύγα που σημαδέψαν το δοκάρι αλλά και οι αποκρούσεις του Σαράνοφ στέρησαν από την ομάδα της Νίκαιας τη πρώτη της νίκη στη φετινή Super League 1.

Ο Ιωνικός δεν κατάφερε ούτε κόντρα στη Λαμία να σπάσει το ρόδι, πααμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς νίκη.

Η

ομάδα της Νεάπολης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους όμως να βρίσκουν πρώτοι δίχτυα με γκολ του Ντε Βινσέντιστο 8ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Σπανού όμως δεν οπισθοχώρησε ανεβάζοντας την απόδοση της, βρίσκοντας όμως απέναντι της έναν πολύ σταθερό Σαράνοφ.

Τελικά με τη έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα της Νίκαιας βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τακουνάκι του Μάντζη, μετά από σουτ του Κάνιας.

Ο Ιωνικός προσπάθησε να κάνει την ανατροπή αλλά οι προσπάθειες των Μύγα και Κάνιας στο 65′ σταμάτησαν πάνω στον εντυπωσιακό Σαράνοφ.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να πιέζουν βάζοντας στο παιχνίδι και τον Σεμπά, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να κάνει καλή εμφάνιση, χάνοντας μάλιστα τεράστια ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του στο 68΄ με το σουτ του να σταματάει στο δοκάρι.

Το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους, με τους Φθιώτες να βολεύονται με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα φτάνοντας στους 7 βαθμούς.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Xουτεσιώτης, Μύγας (87′ Σάκιτς), Βαλεριάνος, Ρομαό, Αντούνες, Κάνιας, Φαντιγκά (71′ Μεντόσα), Λοβέρα, Άοσμαν (87′ Ιωαννίδης), Ελευθεριάδης (63′ Σεμπά), Μάντζης.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Τζανδάρης, Σλίβκα, Τσιλούλης (76′ Γιακουμάκης), Ντε Βινσέντι (66′ Μπεχαράνο), Ασκόβσκι (66′ Μαρμεντίνι, 90+2′ Πας), Μποάκιε (76′ Μανούσος).

To άρθρο Ιωνικός – Λαμία 1-1: Πήραν την ισοπαλία οι Φθιώτες με κορυφαίο τον Σαράνοφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα