Ήλιος: Τιμά την επέτειο του 1821, με ζυμαρικά εμπνευσμένα από την Ελληνική Ιστορία

13:36 4/3/2021 - Πηγή: NewsIt

Την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση τιμά η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό προϊόν εμπνευσμένο από το ηρωικό 1821.

Μέσα στην επετειακή συσκευασία υπάρχουν δέκα μοναδικά σχήματα ζυμαρικών, εμπνευσμένα από την ηρωική εξέγερση των Ελλήνων, όπως είναι η παραδοσιακή ανδρική και γυναικεία ενδυμασία, το στεφάνι της δόξας, η περικεφαλαία, το τσαρούχι, το καράβι και το ναυτικό κανόνι που σηματοδότησαν τους ένδοξους αγώνες των προγόνων μας.

Με την πρωτοβουλία αυτή, η εταιρεία

δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να συζητήσουν για τις ιστορικές μάχες και τα γεγονότα του 1821, καθώς απολαμβάνουν ένα υγιεινό και θρεπτικό γεύμα.   Οι επετειακές συσκευασίες θα διατίθενται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης όλο το 2021.

Παράλληλα, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, θα δωρίσει σε 200 βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα 200 βιβλία με θέμα την Ελληνική Επανάσταση, η οποία αποτέλεσε την αφετηρία της ίδρυσης του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους!

Να σημειωθεί, ότι η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε το 1932, διαθέτει δίκτυο διανομής πανελλαδικής κάλυψης και πραγματοποιεί εξαγωγές και στις 5 ηπείρους.

Helios DT 1821 web (002)

To άρθρο Ήλιος: Τιμά την επέτειο του 1821, με ζυμαρικά εμπνευσμένα από την Ελληνική Ιστορία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα