ΗΛΙΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ: τα διαλεχτά μπαχαρικά και βότανα που βρίσκονται σε κάθε ελληνικό σπίτι από το 1919

11:27 5/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Ίσως το πιο αναγνωρίσιμο λογότυπο, όταν μιλάμε για μπαχαρικά, είναι αυτό της εταιρείας ΗΛΙΟΣ, που τροφοδοτεί για πάνω από έναν αιώνα την ελληνική αγορά με αρωματικά φυτά και μπαχαρικά που δίνουν προσωπικό χαρακτήρα και απογειώνουν τη γεύση κάθε φαγητού, γι’ αυτό και βρίσκονται αυτονόητα σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Η κυρία Στέλλα Διαμαντοπούλου, πρόεδρος της εταιρείας, μας μίλησε για την ιστορία της επιχείρησης: «Η εταιρεία ΗΛΙΟΣ ξεκίνησε σε μια μικρή βιοτεχνία στα Καμίνια το 1919 από τον παππού

μου, τον Στέλιο Διαμαντόπουλο», αναφέρει. «Τόσο για τον πατέρα μου Βασίλη Διαμαντόπουλο και την μητέρα μου Βαρβάρα Διαμαντοπούλου που ανέλαβαν τα ηνία της επιχείρησης το 1954 και όντας συνοδοιπόροι για 75 χρόνια, όσο και για μένα, η επιχείρηση αυτή είναι πολλά παραπάνω από συσκευασίες και τιμολόγια, από εισαγωγές και εξαγωγές. Είναι άνθρωποι και συναισθήματα, είναι χρώματα και αρώματα, είναι αναμνήσεις αλλά και μελλοντικά σχέδια».

«Στα μέσα της δεκαετίας του ‘60 φέραμε τις υπερσύγχρονες τότε μηχανές συσκευασίας, τη δεκαετία του ’70 λανσάραμε πρωτοποριακά νέα προϊόντα και τις επόμενες δεκαετίες  χρησιμοποιήσαμε τα νέα γυάλινα βαζάκια για τα μπαχαρικά, τις μεγάλες ειδικές συσκευασίες για τους επαγγελματίες και δημιουργήσαμε προϊόντα που έγιναν διάσημα, όπως το μείγμα καρυκευμάτων Carino. Όλοι μας στην ΗΛΙΟΣ είχαμε και έχουμε έναν κοινό στόχο: Να προχωρούμε μπροστά με σεβασμό στην ποιότητα και στους ανθρώπους που αγοράζουν τα προϊόντα μας. Κι ο κόσμος μας το ανταπέδωσε και συνεχίζει να το ανταποδίδει από τη μια άκρη της Ελλάδας ως την άλλη».

Όπως μας τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κύριος Γεώργιος Καραθανάσης, «λειτουργώντας σε αναβαθμισμένες κτιριακές εγκαταστάσεις και χρησιμοποιώντας νέους εξοπλισμούς η εταιρεία ΗΛΙΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ κατάφερε να πετύχει σημαντική αύξηση τόσο του τζίρου, όσο και των πωλήσεων αλλά και να κερδίσει 36 διεθνή βραβεία και διακρίσεις».

Σήμερα η εταιρεία εισάγει, εμπορεύεται και εξάγει μπαχαρικά, μείγματα από καρυκεύματα και μυρωδικά Carino, είδη ζαχαροπλαστικής, αρωματικά φυτά, βότανα, τροφές πουλιών και είδη θυμιάματος. Η ευρύτατη γκάμα προϊόντων της εταιρείας «ΗΛΙΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ» είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας σε πρακτικές αλλά και πολυτελείς συσκευασίες, με παθιασμένη επιμονή στην ποιότητα.

To άρθρο ΗΛΙΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ: τα διαλεχτά μπαχαρικά και βότανα που βρίσκονται σε κάθε ελληνικό σπίτι από το 1919 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΛΙΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ, 1919,ilios bacharika, 1919