Ηλεία: Καταδικάστηκε για ναρκωτικά ενώ ήταν αθώος – Τα καρπούζια που θα του θυμίζουν την περιπέτεια

12:11 15/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Αυλαία σε μια περιπέτεια που έζησε τα τελευταία 15 χρόνια στην Ηλεία. Όπως αποδείχθηκε έλεγε την αλήθεια από την πρώτη στιγμή. Δεν είχε σχέση με ναρκωτικά, παρά μόνο… με τα καρπούζια του.

Mια μεγάλη δικαστική περιπέτεια 15 χρόνων έφτασε σε αίσιο τέλος χθες (14-11-2022) για έναν άντρα από το Γεράκι της Αμαλιάδας ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης 10 ετών για καλλιέργεια δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης όμως χθες κρίθηκε ομόφωνα αθώος από το Πενταμελές Εφετείο Πατρών.

Η υπόθεση ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2007, όταν κατά την περίοδο των καταστροφικών

πυρκαγιών στην Ηλεία αποκαλύφθηκε στην θέση «Κιντέικα» Γερακίου μία φυτεία με 741 δενδρύλλια κάνναβης που έφτασαν σε ύψος έως και τα 3,5 μέτρα.

Από μαρτυρίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, όντας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και συγκομιδή κάνναβης. Τελικά, με την βοήθεια της δικηγόρου του, αθωώθηκε πανηγυρικά αφού όπως αποδείχτηκε, διατηρούσε σε απόσταση 200 μέτρων καλλιέργεια καρπουζιού και εσφαλμένα θεωρήθηκε αρχικώς, ότι εκείνος ήταν ο καλλιεργητής.

To άρθρο Ηλεία: Καταδικάστηκε για ναρκωτικά ενώ ήταν αθώος – Τα καρπούζια που θα του θυμίζουν την περιπέτεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηλεία, Καταδικάστηκε,ileia, katadikastike