Η βασίλισσα Ελισάβετ θα μπορούσε να λείπει από το μνημόσυνο του Φίλιππου, αφού δεν χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι

14:39 13/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από την κατάσταση της υγείας της 95χρονης μονάρχη της Βρετανίας. Η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται πως είναι αρκετά εξαντλημένη, με τους γιατρούς να της συνέστησαν να αποφεύγει τις μετακινήσεις. 

Δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο αναφέρονται συχνά στην κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ, επισημαίνοντας ακόμα και το γεγονός ότι η 95χρονη μονάρχης της Βρετανίας δεν εθεάθη εδώ και καιρό να βγάζει βόλτα ούτε τα αγαπημένα της κόργκι. Μια από τις αγαπημένες ασχολίες της, την οποία φέρεται να έχει εγκαταλείψει

τους τελευταίους έξι μήνες και πλέον οι βοηθοί της έχουν αναλάβει να βγάζουν για την καθημερινή τους βόλτα τα λατρευτά της σκυλιά.

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν μπορεί πλέον να απολαύσει – όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα – ούτε τις βόλτες που συνήθιζε να κάνει στον προαύλιο χώρο του Κάστρου του Γουίνδσορ. Ανησυχία όμως έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι η 95χρονη φέρεται να είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει, αν χρειαστεί, αναπηρικό αμαξίδιο. 

Δημοσίευμα μάλιστα της Mirror αναφέρει ότι αυτός θα μπορούσε να κάνει την βασίλισσα να μην παραστεί στο μνημόσυνο του πολυαγαπημένου συζύγου της, πρίγκιπα Φιλίππου. Στο δημοσίευμα, ωστόσο, τονίζεται ότι πρόθεση της 95χρονης μονάρχη είναι να καταφέρει να παραστεί με το μπαστούνι της. 

Queen could miss Prince Philip memorial service as she ‘rules out’ using wheelchair https://t.co/yrdpVqqaA7 pic.twitter.com/5LCCjtHNGj

— The Mirror (@DailyMirror) March 13, 2022

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ εντείνεται, καθώς τον τελευταίο καιρό δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ακυρώσει της δημόσιες υποχρεώσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εκδήλωση της Κοινοπολιτείας στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα και θα αντικατασταθεί – όπως ανακοίνωσε το Μπάκιγχαμ – από τον πρίγκιπα Κάρολο. 

Με πληροφορίες από Mirror

To άρθρο Η βασίλισσα Ελισάβετ θα μπορούσε να λείπει από το μνημόσυνο του Φίλιππου, αφού δεν χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελισάβετ, Φίλιππου,elisavet, filippou