Η θερμή αγκαλιά της Μαρίνας Σάττι στο Nemo μόλις η Ελβετία έδωσε το 12άρι στην Ελλάδα

09:57 12/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Μία μεγάλη, θερμή αγκαλιά έκανε η Μαρίνα Σάττι στο Nemo, όταν η Ελβετία, η νικήτρια χώρα στη φετινή Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, έδωσε το 12άρι της στην Ελλάδα.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, τη στιγμή που ανακοινώνεται το 12άρι της Ελβετίας στην Ελλάδα, η Μαρίνα

Σάττι τρέχει προς το μέρος του Nemo, και του δίνει μία ζεστή αγκαλιά.

The WINNERS OF OUR HEARTS
Marina Satti, Bambie Thug, Nemo, Iolanda#eurovision #eurovisiongr #Eurovision2024 #greece #ireland #Switzerland #portugal pic.twitter.com/r09N6JqoTb

— SATTISFACTION (@magic_eurovison) May 11, 2024

Μαρίνα Σάττι και Nemo ανέπτυξαν φιλική σχέση κατά τη διάρκεια όλης της πυρετώδους προετοιμασίας τους για τον μεγάλο τελικό της Eurovision. Άλλωστε, οι δύο καλλιτέχνες μοιράζονταν κοινά συναισθήματα: αγωνία, ενθουσιασμό, συγκίνηση.

Μάλιστα, στην συνέντευξη Τύπου που έδωσαν όλοι οι εκπρόσωποι των χωρών,οι δυο τους κάθονταν δίπλα δίπλα, ενώ το Nemo μετά τη μεγάλη του νίκη, μιλώντας για «φιλίες ζωής» που πιστεύει ότι έκανε στον διαγωνισμό, αναφέρθηκε στη δική μας Μαρίνα, λέγοντας πως θα ήθελε να ηχογραφήσει ένα τραγούδι μαζί της.

To Nemo κατάφερε να εντυπωσιάσει το κοινό και τις επιτροπές με το τραγούδι «The Code» και να κατακτήσει την πρωτιά στη Eurovision, η οποία πήρε τη νίκη μετά από 36 ολόκληρα χρόνια.

 

 

To άρθρο Η θερμή αγκαλιά της Μαρίνας Σάττι στο Nemo μόλις η Ελβετία έδωσε το 12άρι στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρίνας Σάττι, Nemo, Ελβετία, 12άρι, Ελλάδα,marinas satti, Nemo, elvetia, 12ari, ellada