Η σοκαριστική εξομολόγηση της Ελένης Φιλίππα: «Η γιατρός μου είπε ότι ο άνδρας μου θα πεθάνει»

23:32 22/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Συγκλόνισε η Ελένη Φιλίππα περιγράφοντας τις δύσκολες και σοκαριστικές στιγμές που πέρασε μετά από ένα τροχαίο που είχε η ηθοποιός με τον σύζυγό της και το οποίο σήμανε την αρχή του τέλους για τον άνδρα της, που έφυγε λίγο μετά από τη ζωή.

Η γνωστή ηθοποιός Ελένη Φιλίππα, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της δικηγόρου Έλλης στη μυθική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωή της με την απώλεια του συζύγου της.

Ο άνδρας της ηθοποιού πέθανε μετά από ένα τροχαίο που είχε το ζευγάρι. Ο θάνατός του, όμως, δεν οφείλεται στο τροχαίο, καθώς δεν τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Το θάνατό του προκάλεσε κυρίως η τεράστια μάχη που έδινε για πολλά χρόνια με τον καρκίνο.

Η Ελένη Φιλίππα θυμήθηκε τον Γολγοθά που ανέβηκε ο σύζυγός της.

«Ο σύζυγος μου ο Τάκης το 2019 διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας. Επειδή όμως ήταν ένας άνθρωπος με τεράστια γενναιότητα, μπόρεσε να κάνει μια καθοριστική εγχείρηση που πήγε πάρα πολύ καλά. Πέρασαν δυο χρόνια, έκανε τις χημειοθεραπείες του, δεν έμεινε στο κρεβάτι ούτε μια μέρα», ανέφερε η ηθοποιός.

Ο καρκίνος όμως, δεν είχε νικηθεί, όπως εξήγησε η Ελένη Φιλίππα, καθώς επέστρεψε ξανά.

«Τον Αύγουστο του 2021 εντοπίστηκε πως ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση, οπότε πριν ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες, είπαμε να πάμε να κάνουμε κάποια μπάνια και πήγαμε στον τόπο καταγωγής του, στην Ανδρίτσαινα, που είναι κοντά και στην Αθήνα», τόνισε.

Το μοιραίο τροχαίο

Το ζευγάρι πήγε στη Ανδρίτσαινα, αλλά εκεί συνέβη ένα τροχαίο που προκάλεσε τελικά τον θάνατο του συζύγου της ηθοποιού.

«Την επόμενη μέρα που φτάσαμε και κατευθυνόμασταν προς την παραλία, τρακάραμε. Είχαμε πλαγιομετωπική σύγκρουση με ένα τεράστιο επαγγελματικό τζιπ και το δικό μας αυτοκίνητο διαλύθηκε εντελώς. Εμείς ευτυχώς δεν πάθαμε τίποτα πάρα μόνο κάποια ραγίσματα και κατάγματα στα πλευρά λόγω του αερόσακου που άνοιξε και της ζώνης. Είχαμε όμως την ατυχία αυτό το ατύχημα να γίνει στην επαρχία, γιατί αν γινόταν στην Αθήνα, τα πράγματα μπορεί να είχαν εξελιχθεί καλύτερα», ανέφερε η Ελένη Φιλίππα.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πια»

Η ηθοποιός τόνισε ότι ο άνδρας της πέθανε στο νοσοκομείο και πως μια γιατρός της είπε ότι η επιδείνωση της υγείας που παρουσίασε ο σύζυγός της ήταν πια δρόμος χωρίς γυρισμό.

«Πήγαμε στο νοσοκομείο Πύργου, τους εξήγησα όλη την κατάσταση του άντρα μου και αφού έκαναν διάφορες εξετάσεις, μας κράτησαν μέσα το βράδυ. Την άλλη μέρα ήρθε ο γιατρός μας είπε ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά και ξαφνικά από το απόγευμα ο Τάκης άρχισε να μην μπορεί να αναπνέει καλά. Τότε μια γιατρός ήρθε σε μένα και μου είπε: “Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ο άντρας σας θα πεθάνει“. Έπαθα σοκ και πράγματι μετά από κάποιες ώρες ο άντρας μου πέθανε», ανέφερε.

Η Ελένη Φιλίππα τόνισε ότι αιτία θανάτου του άνδρα της ήταν η καρδιακή ανακοπή. Η καρδιά του «λύγισε» από τη μάχη με τον καρκίνο.

«Πήρα τη νεκροψία στα χέρια μου ενάμιση χρόνο μετά, και είχε ως αιτία θανάτου καρδιακή ανακοπή. Ο ογκολόγος του μου είχε πει ότι έπαθε ή πνευμονική εμβολή η ανακοπή και αυτό γιατί δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το σοκ της σύγκρουσης. Ο οργανισμός του ήταν πάρα πολύ αποδυναμωμένος. Το κατάλαβα και από μένα όταν πήγα μετά από ενάμιση μήνα να κάνω εξετάσεις», τόνισε η ηθοποιός.

«Ήμουν ράκος, είχα χάσει κιλά, σερνόμουν. Τα αποτελέσματα ήταν χάλια. Ο γιατρός όμως απλά μου έδωσε ένα σύμπλεγμα βιταμινών και μετά από δυο μήνες οι τιμές είχαν επανέλθει», κατέληξε η Ελένη Φιλίππα.

To άρθρο Η σοκαριστική εξομολόγηση της Ελένης Φιλίππα: «Η γιατρός μου είπε ότι ο άνδρας μου θα πεθάνει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελένης Φιλίππα,elenis filippa