Η σειρά Σαμ, ο Σάξονας διαθέσιμη στο Disney+

14:33 29/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Η πρωτότυπη σειρά «Σαμ – ο Σάξονας», είναι τώρα διαθέσιμη, με όλα τα επεισόδια, αποκλειστικά στο Disney+.

Η νέα, μίνι σειρά, «Σαμ – ο Σάξονας», βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Samuel «Sam» Njankouo Meffire, του πρώτου μαύρου αστυνομικού στην Ανατολική Γερμανία.

Η σειρά, ακολουθεί το προσωπικό ταξίδι του Σαμ, στην αναζήτηση ενός μέρους που μπορεί να αποκαλεί σπίτι του και στον αγώνα που δίνει για δικαιοσύνη, ενάντια σε ένα υπερεξουσιαστικό σύστημα.

Η άκρως συναισθηματική και συναρπαστική

σειρά, παρουσιάζει μια ξεχωριστή και νέα οπτική της Γερμανίας, μέσα από την προσωπική ιστορία του Σαμ, όταν θεωρούνταν παρείσακτος στην παιδική του ηλικία, η οποία σημαδεύτηκε από τη δολοφονία του πατέρα του, την ταχεία άνοδό του ως συμβολική φιγούρα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μέχρι και την πτώση του, όταν έγινε διεθνώς καταζητούμενος.

Ο βραβευμένος με Emmy Jörg Winger (Deutschland83/86/89), ο οποίος είναι επίσης showrunner του «Σαμ – ο Σάξονας», ο Sebastian Werninger (και οι δύο Big Window Productions) και ο Tyron Ricketts (Panthertainment) είναι οι παραγωγοί της νεάς προτώτυπης μίνι σειράς του Disney+ σειράς, επτά επεισοδίων. Εκτελεστική παραγωγός είναι η Leslie-Alina Schäfer, παραγωγός είναι η Naomi Marne (Big Window Productions). Δημιουργοί είναι οι Tyron Ricketts, Jörg Winger και Christoph Silber (Nordwand).

Η σειρά «Σαμ – ο Σάξονας», δημιουργήθηκε από μια εξαιρετική ομάδα, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες: Επικεφαλής σκηνοθέτες είναι οι Soleen Yusef (House Without Roof, Deutschland89) και Sarah Blaßkiewitz (Precious Ivie), επικεφαλής σεναριογράφοι είναι οι Jörg Winger και Christoph Silber, οι οποίοι έγραψαν τα σενάρια μαζί με το Writers Room (Malina Nnendi Nwabuonwo, Toks Körner, Tyron Ricketts, Soleen Yusef και Carolin Würfel). Η σειρά βασίζεται στη βιογραφία του Samuel «Sam» Njankouo Meffire. Ο Malick Bauer (Frau Jordan stellt gleich, Wir) αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στον ρόλο του Άλεξ, του μέντορα του Σαμ, με τον οποίο μοιράζεται την εμπειρία του να είσαι ένας μαύρος Γερμανός, είναι ο Tyron Ricketts. Οι Svenja Jung, Luise von Finckh, Carina Wiese, Paula Essam, Ivy Quainoo, Thorsten Merten, Martin Brambach, Nyamandi Adrian, Aristo Luis, Daniel Klare και πολλοί άλλοι, εμφανίζονται σε περαιτέρω πρωταγωνιστικούς ρόλους μπροστά από την κάμερα των Stephan Burchardt και Max Preiss.

Η πρωτότυπη σειρά «Σαμ – ο Σάξονας», είναι μια παραγωγή της Big Window Productions σε συνεργασία με την Panthertainment για το Disney+. Η μίνι σειρά επτά επεισοδίων, χρηματοδοτήθηκε από το German Motion Picture Fund (GMPF) και το Medienbord Berlin Brandenburg.

Η πρωτότυπη σειρά «Σαμ – ο Σάξονας», είναι η πρώτη πρωτότυπη γερμανική σειρά του Disney+, που είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία. Επιπλέον, για το 2023 έχουν ήδη ανακοινωθεί οι ακόλουθες γερμανικές πρωτότυπες παραγωγές: Η σειρά ντοκιμαντέρ «Farm Rebellion», η πρώτη τηλεοπτική μεταφορά της συναρπαστικής νεανικής σειράς «The Three !!!» καθώς και η τηλεοπτική μεταφορά του μπεστ σέλερ «German House».

Η ομάδα International Content and Operations της Disney+, συνεργάζεται συνεχώς με εξαιρετικούς δημιουργούς και κορυφαίους παραγωγούς για τη δημιουργία, ανάπτυξη και παραγωγή πρωτότυπων παραγωγών υψηλής ποιότητας από όλο τον κόσμο.

To άρθρο Η σειρά Σαμ, ο Σάξονας διαθέσιμη στο Disney+ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα