Η πρώτη... αποστειρωμένη συνεδρίαση της Βουλής! Απίστευτες εικόνες

16:19 17/3/2020 - Πηγή: NewsIt

“Παγωμένη” λόγω… κορονοϊού η πρώτη συνεδρίαση νομοθετικού έργου της Ολομέλειας στην Βουλή μετά τα όσα αποφασίσθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων να υπάρχει μόνο ένας ομιλητής από κάθε βουλευτής.

Ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης μάλιστα με την έναρξη της συνεδρίασης προχώρησε και σε ταξιθετήσεις ζητώντας να κρατηθούν οι αναγκαίες αποστάσεις ζητώντας ονομαστικά να σπάσουν οι δυάδες που αρχικά είχαν σχηματιστεί… και προσθέτοντας ” μια μόνο στην πρώτη θέση, και εσείς όχι δύο όχι μαζί ο ένας πίσω, και εσύ

Αντώνη εσύ πιο πίσω, τώρα μιλάει ο γιατρός και όχι ο προεδρεύων, έτσι μπράβο, γι αυτό πήραμε μέτρα για να τηρούνται, γι αυτό είμαστε τρεις και ο κούκος, αυτά που έχουμε πει να τα κάνουμε..” ενώ από τους υπαλλήλους της Βουλής που φέρνουν νερό στο βήμα της Ολομέλειας στους ομιλητές είπε ” θα φέρνετε το ποτήρι με το νερό πριν έρθει ο ομιλητής στο βήμα όχι μετά…”.

Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες από την Βουλή

Στην τήρηση της οδηγίας… να προηγείται η αλλαγή του ποτηριού από τον υπάλληλο και μετά να ανεβαίνουν οι βουλευτές στο βήμα, γρήγορα βρέθηκε ο σωστός συντονισμός.

Η πιο σχολαστική πάντως στην τήρηση των προληπτικών μέτρων ήταν η βουλευτής του ΜέΡΑ 24 Μαρία Αμπατζίδη όπου στην συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων φορούσε γάντια μιας χρήσης για να ακουμπάει τα χαρτιά της.

Αύριο θα συνεδριάσει εκ νέου η Διάσκεψη των Προέδρων όπου το ΚΚΕ αναμένεται να επαναφέρει και να επιμείνει στην θέση του ότι θα πρέπει να ανασταλεί και η νομοθετική εργασία της Βουλής των Ελλήνων. Καθώς δεν μπορεί με διαδικασίες περιορισμένης συζήτησης και εξπρές να συζητιούνται και να ψηφίζονται νομοσχέδια που έχουν σημασία για την κοινωνία, το λαό και τους εργαζόμενους. Μάλιστα σήμερα το ΚΚΕ αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας από την συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων που επεξεργάσθηκε την «Ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία της Οδηγίας (ΕΕ) 2016/2341 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 14ης Δεκεμβρίου 2016 για τις δραστηριότητες και την εποπτεία των Ιδρυμάτων Επαγγελματικών Συνταξιοδοτικών Παροχών (Ι.Ε.Σ.Π.)».

Φωτογραφίες: Intime.

To άρθρο Η πρώτη... αποστειρωμένη συνεδρίαση της Βουλής! Απίστευτες εικόνες δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα