Η Πάτρα γιορτάζει τον Άγιο Ανδρέα: Με αυστηρά μέτρα για τον κορονοϊό οι εκδηλώσεις

20:15 29/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Με κάθε λαμπρότητα, αλλά και με αυστηρά μέτρα λόγω κορονοϊού, γιορτάζει η Πάτρα τον πολιούχο της, Άγιο Ανδρέα. Πλήθος κόσμου στον πολυαρχιερατικό Μέγα Εσπερινό, παραμονή της μεγάλης γιορτής την Τρίτη (30.11.2021).

Στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, οι καμπάνες δε σταματούν να χτυπούν χαρμόσυνα. Πλήθος πιστών προσέρχονται για τον πολυαρχιερατικό Μέγα Εσπερινό, παραμονή (29.11.2021)

της μεγάλης γιορτής της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Όπως σημειώνει το Tempo24.news, οι πιστοί περιμένουν υπομονετικά στην ουρά, τηρώντας τα αυστηρά υγειονομικά μέτρα που έχουν ληφθεί, για να μην υπάρξει διασπορά του κορονοϊού.

Για τον λόγο αυτό, η είσοδος στον ναό γίνεται από μία καθορισμένη πόρτα, το ίδιο και η έξοδος. Μέσα στην εκκλησία είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, ενώ για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού ή rapid test.

Δείτε βίντεο από τον Εσπερινό:

Την Τρίτη (30.11.2021), ανήμερα της μεγάλης γιορτής του πολιούχου της Πάτρας, η πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία ξεκινά στις 7 το πρωί, ενώ περίπου στις 11.30 θα ακολουθήσει η καθιερωμένη λιτανεία, επί της οδού Αγίου Ανδρέου.

To άρθρο Η Πάτρα γιορτάζει τον Άγιο Ανδρέα: Με αυστηρά μέτρα για τον κορονοϊό οι εκδηλώσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα