Η «κακόγουστη» πλάκα του βασιλιά Καρόλου στον Πρίγκιπα Χάρι - «Ποιος ξέρει, μπορεί να μην είμαι πατέρας σου»

19:30 5/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Δεν θα μπορούσε να μην θίξει και τον βασιλιά Κάρολο… Ο Πρίγκιπας Χάρι «τα λέει όλα» με όλη τη σημασία της έκφρασης στο νέο του βιβλίο «Spare», το οποίο δημοσιεύθηκε στην Ισπανία μια εβδομάδα πριν την κυκλοφορία του στη Βρετανία, ακόμη και για τον πατέρα του.

Στα… απομνημονεύματά του, ο Πρίγκιπας Χάρι αναφέρεται εκτενώς και στη φημολογούμενη παράλληλη σχέση που είχε η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον ταγματάρχη Τζέιμς Χιούιτ, για τον οποίο ακουγόταν ότι είναι ο πραγματικός βιολογικός πατέρας του και όχι ο βασιλιάς Κάρολος.

Μάλιστα, ο βασιλιάς Κάρολος έφτασε στο σημείο

να κάνει και ένα «χοντρό» αστείο για το ζήτημα, λέγοντας στον Πρίγκιπα Χάρι «ποιος ξέρει; Μπορεί να μην είμαι ο πραγματικός σου πατέρας», όταν συνάντησε έναν ψυχικά ασθενή.

Ο Πρίγκιπας Χάρι γράφει μεταξύ άλλων ότι στον βασιλιά Κάρολο αρέσουν πολύ τα ανέκδοτα και ότι «ένα από τα καλύτερά του» ήταν όταν επισκέφτηκε ένα ψυχιατρείο και συνάντησε έναν ασθενή που ισχυριζόταν ότι αυτός είναι ο πρίγκιπας της Ουαλίας και όχι ο Κάρολος.

Σύμφωνα με τον Δούκα του Σάσεξ, όταν ο Κάρολος ήταν ακόμη πρίγκιπας, είπε στον ψυχικά ασθενή πως «δεν μπορείς να είσαι ο πρίγκιπας της Ουαλίας, εγώ είμαι ο πρίγκιπας της Ουαλίας» ενώ ο ασθενής επαναλάμβανε λέξη προς λέξη ό,τι άκουγε.

Τότε, ο σημερινός βασιλιάς Κάρολος έκανε μια διαπίστωση ότι «ο καθένας μπορεί να ζει στον δικό του φανταστικό κόσμο», ενώ μετά αστειεύτηκε λέγοντας «Ποιος ξέρει αν είμαι ο πραγματικός σου πατέρας; Ίσως ο πατέρας σου είναι στο Μπρόντμουρ, αγαπητέ μου γιε!» Ο Χάρι έγραψε ότι το αστείο ήταν «κακόγουστο» δεδομένης της φήμης που κυκλοφορούσε εκείνη την εποχή ότι ο πραγματικός πατέρας του ήταν ο Τζέιμς Χιούιτ.

Ο Τζέιμς Χιούιτ

Ο Τζέιμς Χιούιτ είχε μια πενταετή σχέση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα όταν ήταν ακόμη νεαρή αξιωματικός του Ιππικού, από το 1986 έως το 1991. Παράλληλα, ο Πρίγκιπας Χάρι σημειώνει ότι οι φήμες συνέχιζαν να ακούγονται παρόλο που «η μητέρα μου είχε γνωρίσει τον Ταγματάρχη Χιούιτ πολύ καιρό μετά τη γέννησή μου».

Σε άλλο σημείο των απομνημονευμάτων, ο Χάρι ισχυρίστηκε ότι αυτός και ο Γουίλιαμ «παρακάλεσαν» τον Κάρολο να μην παντρευτεί την Καμίλα μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, φοβούμενος ότι θα ήταν η «κακή θετή μητέρα» τους.

To άρθρο Η «κακόγουστη» πλάκα του βασιλιά Καρόλου στον Πρίγκιπα Χάρι - «Ποιος ξέρει, μπορεί να μην είμαι πατέρας σου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρόλου, Πρίγκιπα Χάρι - Ποιος,karolou, prigkipa chari - poios