Η… φουσκωτή παμπ ιδανική για κάθε λάτρη της μπύρας!

05:34 8/5/2020 - Πηγή: NewsIt

Γιατί να ψάχνεις κάθε φορά για μπυραρία ενώ μπορείς να την έχεις σπίτι σου; Δείτε την απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί.

Αυτό σκέφτηκε και η Marie – Louise Blunn από το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας και δημιούργησε μια… φουσκωτή μπυραρία γιγαντιαίων διαστάσεων που ταιριάζει… γάντι στον κήπο της!

Η ιδιαίτερη παμπ είναι τόσο δημοφιλής στο Ηνωμένο Βασίλειο που η Marie δηλώνει ότι έχει κρατήσεις μέχρι και το 2020. «Δεν θα μπορούσα ποτέ οικονομικά να συντηρήσω μια παμπ, οπότε αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχω. Όσοι έρχονται εδώ μένουν έκπληκτοι.»

Το… πρότζεκτ της Marie

ξεκίνησε το 2018, όταν παραιτήθηκε από τη δουλειά της και θέλησε να αφοσιωθεί σε κάτι που αγαπά. Ταξιδεύει μαζί με τον… φουσκωτό θησαυρό της σε όλο το νησί, σε πάρτι, γάμους και διάφορες εκδηλώσεις.

Χρειάζεται 15 λεπτά για να φουσκώσει το 12μετρο δημιούργημά της πριν υποδεχθεί τους δεκάδες ανυπόμονους λάτρεις της μπύρας που μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους πλάι στο εικονικό φουσκωτό τζάκι κάτω από τον ρομαντικό φωτισμό που εκπέμπουν τα λαμπάκια που περικλείουν τον χώρο.

Ακόμη και αν επιλέξεις να μεθύσεις δεν έχεις να φοβηθείς μη σκοντάψεις και χτυπήσεις αφού και όλα είναι φτιαγμένα από… αέρα!

To άρθρο Η… φουσκωτή παμπ ιδανική για κάθε λάτρη της μπύρας! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα