Η Φάρμα: «Πρόδωσε» τη σχέση τους και εκείνη αντέδρασε – «Ηλίθιος είσαι; Τραβάνε οι κάμερες»

06:31 13/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Νάσια Ευαγγελάτου και ο Σπύρος Κόσμας δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα στη Φάρμα αλλά μια… συμβουλή του προς τη συμπαίκτριά του, πρόδωσε τη σχέση τους!

Οι παίκτες βρέθηκαν στον αχυρώνα, το επεισόδιο της Πέμπτης (12.10.2023) για να συναντήσουν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και να γίνει η τελευταία δοκιμασία αποχώρησης.

Η Νάσια, εξαιτίας του τραυματισμού της στο χέρι, δεν μπήκε στη δοκιμασία της αποχώρησης. Και αυτό ήταν που προκάλεσε το ενδιαφέρον του Σπύρου, με αποτέλεσμα να… προδοθούν.

Ο παίκτης της Φάρμας συμβούλεψε

τη συμπαίκτρια του να φορέσει τον νάρθηκα το βράδυ στο χέρι της για να προστατευθεί καθώς κάνει «άτσαλο» ύπνο. Ξέχασε όμως τα… μικρόφωνα και κάπως έτσι πρόδωσε την ιδιαίτερη σχέση τους.

«Το βράδυ εγώ λέω να το βάλεις το ναρθηκάκι, μη γίνει κανένα… Στον ύπνο σου, έτσι και δεν το πάρεις χαμπάρι. Να το προστατέψεις, ειδικά το βράδυ, που εσύ κοιμάσαι λίγο περίεργα» είπε εκείνος με τη Νάσια να αναρωτιέται, αμέσως, με χαμόγελο «που το ξέρεις εσύ;».

«Άμα δεν το ξέρω εγώ, ποιος θα το ξέρει;» απάντησε ο Σπύρος και η συμπαίκτρια του στη Φάρμα, του είπε: «Ηλίθιος είσαι; Τραβάνε οι κάμερες ρε».

To άρθρο Η Φάρμα: «Πρόδωσε» τη σχέση τους και εκείνη αντέδρασε – «Ηλίθιος είσαι; Τραβάνε οι κάμερες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα