«Η εποχή Φερνάντο Σάντος στη Μπεσίκτας τελειώνει» αποκαλύπτει η Sabah

18:16 5/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Έχοντας αναλάβει προπονητής στην Μπεσίκτας από τις αρχές Ιανουαρίου, ο Φερνάντο Σάντος δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους της ομάδας και εμφανίζεται να βρίσκεται πριν την… έξοδο.

Ο Φερνάντο Σάντος ανέλαβε την Μπεσίκτας, υπογράφοντας συμβόλαιο για ενάμισι χρόνο. Σύμφωνα όμως με την Sabah, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα το ολοκληρώσει.

“Η εποχή του Φερνάντο Σάντος τελειώνει”,

αναφέρει το ρεπορτάζ του Τουρκικού Μέσου, επισημαίνοντας ότι η διοίκηση της τουρκικής ομάδας έχει αποφασίσει να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον Πορτογάλο προπονητή.

“Η Μπεσίκτας, μεγάλη απογοήτευση στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν, δούλεψε με τέσσερις διαφορετικούς προπονητές μέσα σε λίγες εβδομάδες. Οι ασπρόμαυροι, που δεν μπορούσαν να βρουν αυτό που περίμεναν από τους Σενόλ Γκιουνές, Μπουράκ Γιλμάζ και Ρίζα Καλιμπάι, διόρισαν τελικά τον Φερνάντο Σάντος. Ωστόσο, ο Σάντος δεν μπόρεσε να βελτιώσει την κακή εικόνα τους. Ήδη αναζητούν τον προπονητή που θα αναλάβει καθήκοντα την επόμενη σεζόν”, ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της έγκριτης εφημερίδας.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, μεγάλος στόχος των ανθρώπων της Μπεσίκτας, προκειμένου να διαδεχθεί τον Σάντος, είναι ο νυν κόουτς της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς.

Πριν πάει στην Μπεσίκτας, ο Φερνάντο Σάντος είχε βρεθεί στον πάγκο της εθνικής Πολωνίας, την οποία δεν κατάφερε να οδηγήσει στα τελικά του Euro του 2024, μετρώντας συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Τελευταία φορά -πριν την Μπεσίκτας- που ο 69χρονος είχε προπονήσει σύλλογο και όχι εθνική ομάδα ήταν το 2007, όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ και κάθισε στον πάγκο του για μια τριετία, πριν πάει στην εθνική Ελλάδας.

To άρθρο «Η εποχή Φερνάντο Σάντος στη Μπεσίκτας τελειώνει» αποκαλύπτει η Sabah δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φερνάντο Σάντος, Μπεσίκτας, Sabah,fernanto santos, besiktas, Sabah