Οικονόμου για 19χρονο: «Δεν θα ανεχθούμε συμπεριφορές που οδηγούν σε αποτρόπαια εγκλήματα»

12:29 3/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της μείωσης του ΕΝΦΙΑ κατά 13% αλλά και με την πανδημία να καλπάζει, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου πραγματοποιεί την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Γιάννης Οικονόμου θα απαντήσει και σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Την θλίψη της κυβέρνησης και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους εξέφρασε ο

κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή την δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Για τη νέα μείωση του ΕΝΦΙΑ η κυβέρνηση προχωρά αποφασιστικά στην ανάπτυξη με την μείωση των φόρων. Το οικονομικό πλεονέκτημα γίνεται οριζόντιο κοινωνικό κεκτημένο, είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Οικονόμου θύμισε την πρώτη μεσοσταθμική μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 22% και η τωρινή είναι 13%. Όπως σημείωσε μια μικρή μειοψηφία θα δει μια μικρή επιβάρυνση. Ελάφρυνση της τάξης του 30% θα έχει η μικρή και η μεσαία τάξη.

Για το τι θα κάνει η κυβέρνηση με τους συνδέσμους οπαδών τόνισε ότι ο κ. Αυγενάκης μίλησε για τις πρωτοβουλίες και είναι μια δυναμική προσπάθεια σε εξέλιξη. «Δεν θα ανεχθούμε συμπεριφορές που οδηγούν σε αποτρόπαια εγκλήματα. Πρέπει να δούμε το θέμα της νεανικής παραβατικότητας σε όλες του τις πτυχές», τόνισε.

Δείτε όλη την ενημέρωση 

To άρθρο Οικονόμου για 19χρονο: «Δεν θα ανεχθούμε συμπεριφορές που οδηγούν σε αποτρόπαια εγκλήματα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα