Η δισεκατομμυριούχος κληρονόμος της δυναστείας Getty, Ivy Getty είναι και πάλι single

09:43 17/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Η δισεκατομμυριούχος κληρονόμος, μοντέλο και ιέρεια των social media Ivy Getty – η δισέγγονη του μεγιστάνα του πετρελαίου J. Paul Getty – κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της, τον ηθοποιό Tobias Engel.

Το it-girl και δισεκατομμυριούχος κληρονόμος μιας απίστευτης αυτοκρατορείας, είχε παντρευτεί τον (τότε) εκλεκτό της καρδιάς

της σε μια ιδιωτική τελετή τον Δεκέμβριο του 2020, πριν επαναλάβει την τελετή με έναν πλούσιο, παραμυθένιο γάμο τον Νοέμβριο του 2021, ο οποίος καταγράφηκε στις ιλουστρασιόν σελίδες της Vogue.

Το ζευγάρι, όπως αποκαλύπτει το PageSix, έχει συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο, προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο τον τεράστιο πλούτο της διάσημης οικογένειάς της.

“Προφανώς, όντας μέλος της οικογένειας Getty, η Ivy προσέχει τις νομικές εμπλοκές”, αναφέρει πηγή προσκείμενη στην οικογένεια.

Σε δικαστικό φάκελο που έπεσε στα χέρια του Page Six, ο δικηγόρος της Getty έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον Ιανουάριο του 2024. Είναι καταχωρημένο ως “αμφισβητούμενο”, που σημαίνει ότι τα μέρη δεν συμβιβάστηκαν με μεσολαβητή πριν η Getty καταθέσει την αίτηση.

     View this post on Instagram           

A post shared by Ivy Love Getty (@ivygetty)

Η νεαρή κληρονόμος που ξεσάλωνε πριν κάποια χρόνια στη Μύκονο παρέα με φίλες της, έσβησε όπως φαίνεται τις φωτογραφίες του Engel από το Instagram, (αν και εξακολουθεί να εμφανίζεται σε κάποια καρουζέλ με φωτογραφίες από τον πολυτελή γάμο τους).

Ο γάμος είχε με θέμα τη “βρετανική εισβολή” σε μοδάτο στυλ στο Palace of Fine Arts στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο δημαρχείο του Σαν Φρανσίσκο από την πρώην πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Nancy Pelosi, ενώ η πρωταγωνίστρια του “Queen’s Gambit” Anya Taylor-Joy ήταν παράνυμφος.

     View this post on Instagram           

A post shared by Ivy Love Getty (@ivygetty)

Στη φαντασμαγορική γιορτή παρευρέθηκαν πολλές ελίτ, όπως ο κυβερνήτης Gavin Newsom, η δήμαρχος του Σαν Φρανσίσκο London Breed, η Vanessa Getty, η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Μαρία- Ολυμπία, ο σχεδιαστής μόδας Wes Gordon, η Mimi Wade, ο βετεράνος της Vogue, Hamish Bowles, ο Fletcher Cowan και ο σκηνοθέτης Christian Coppola.

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και ο Engel έκανε τελικά πρόταση γάμου  στο Κάπρι της Ιταλίας.

Ο προπάππους της Γκέτι, J. Paul Getty ήταν ιδιοκτήτης της Getty Oil και κάποτε υπήρξε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. (Ήταν επίσης γνωστός για την άρνησή του να πληρώσει τα λύτρα του εγγονού του ύψους 17 εκατομμυρίων δολαρίων μετά την απαγωγή του τη δεκαετία του ’70, αλλά τελικά κατέβαλε 2,2 εκατομμύρια δολάρια αφού το κομμένο αυτί του John Paul Getty III στάλθηκε σε μια εφημερίδα στη Ρώμη).

Sir John Paul Getty Junior (1932-2003), ο τρίτος από τους πέντε γιους του J. Paul Getty

Πατέρας της ήταν ο αδικοχαμένος John Gilbert Getty, εγγονός του μεγιστάνα, και μητέρα της είναι η σχεδιάστρια κοσμημάτων Alyssa Boothby.

To άρθρο Η δισεκατομμυριούχος κληρονόμος της δυναστείας Getty, Ivy Getty είναι και πάλι single δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα