Η ΔΕΗ αλλάζει την εμπειρία του πελάτη
Έχοντας τις ανάγκες των πελατών στο επίκεντρο, η ΔΕΗ σχεδιάζει να προσφέρει νέα προϊόντα, λύσεις προστιθέμενης αξίας, αλλά και υπηρεσίες προσωποποιημένης εξυπηρέτησης, όπως ανακοινώθηκαν στο 7ο Συνέδριο Εμπορίας του Ομίλου ΔΕΗ που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo,
Με στόχο την διευκόλυνση των πελατών της, η ΔΕΗ εισάγει προσωποποιημένη εμπειρία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, νέα ηλεκτρονικά εργαλεία και εύχρηστο ψηφιακό λογαριασμό, πρωτοβουλία για την ενίσχυση της συμπερίληψης, αλλά και νέο ωράριο καταστημάτων.
Στο πλαίσιο του 7ου Συνεδρίου Εμπορίας του Ομίλου ΔΕΗ, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Επικεφαλής Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Ομίλου ΔΕΗ, κ. Γιώργος Καρακούσης, ανέφερε: «Στη ΔΕΗ, έχουμε στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Ακούμε ουσιαστικά τις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε γενιάς, προσφέροντας διαφάνεια, προσωποποιημένες λύσεις και υπηρεσίες με πραγματική προστιθέμενη αξία. Η στρατηγική της ΔΕΗ επικεντρώνεται στη δημιουργία μίας ολιστικής προσέγγισης των αναγκών των πελατών, πέρα από την απλή προμήθεια ενέργειας. Στόχος μας είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή των πελατών, όχι από συνήθεια, αλλά επειδή είμαστε η πιο σύγχρονη και φιλική προς το περιβάλλον και τους καταναλωτές εταιρεία. Γι’ αυτό φροντίζουμε διαρκώς να κάνουμε την καθημερινότητα των πελατών μας πιο εύκολη και ουσιαστικά καλύτερη».
Προσωποποιημένη τηλεφωνική εξυπηρέτησηΦιλοδοξώντας να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην εξυπηρέτηση πελατών, η ΔΕΗ σχεδιάζει νέο μοντέλο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης του πελάτη από έναν συγκεκριμένο, εξειδικευμένο εκπρόσωπο, ο οποίος θα διασφαλίζει προσωπική σχέση, βαθιά γνώση και άμεση ανταπόκριση. Στις αρχές του 2025, η υπηρεσία θα ξεκινήσει να παρέχεται δωρεάν, 24/7.
Καινοτόμος ψηφιακός λογαριασμόςΈνας νέος ψηφιακός λογαριασμός, αλλά και ένας νέος κωδικός QR στον έγχαρτο λογαριασμό που θα οδηγεί σε βίντεο με ψηφιακή εκπρόσωπο (avatar) και θα επεξηγεί τα πεδία του λογαριασμού, θα τεθούν σε ισχύ από τη ΔΕΗ στο πρώτο τρίμηνο του 2025, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση και αναλυτική παρουσίαση χρεώσεων, κατανάλωσης και ιστορικού, καθώς και δυνατότητα άμεσης πληρωμής χωρίς σύνδεση σε εφαρμογή, διευκολύνοντας, τους πελάτες που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.
ElectricianPass: Νέα υπηρεσία πιστοποίησης ηλεκτρικών εγκαταστάσεωνΗ ΔΕΗ εγκαινιάζει την υπηρεσία ElectricianPass, η οποία θα είναι διαθέσιμη από το πρώτο τρίμηνο του 2025. Με αυτή την υπηρεσία, η απόκτηση της Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη (ΥΔΕ) γίνεται εύκολα, γρήγορα και με την αξιοπιστία της ΔΕΗ. , με ραντεβού προσαρμοσμένο στη διαθεσιμότητα του πελάτη. Μέσα από το ElectricianPass οι πελάτες θα μπορούν να χρεώσουν την υπηρεσία στον λογαριασμό τους εφάπαξ ή με πλάνο δόσεων.
Καταστήματα: Πρωτοβουλία για την ενίσχυση της συμπερίληψης και νέο ωράριοΗ ΔΕΗ εγκαινιάζει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα αισθητηριακής προσβασιμότητας στα καταστήματά της σε συνεργασία με την οργάνωση, The Happy Act για την χαρτογράφηση χώρων, την εισαγωγή ειδικών σημάνσεων και την παροχή χώρων αποφόρτισης για την καλύτερη εξυπηρέτηση ατόμων με νευροδιαφορετικότητα.
Παράλληλα, παραμένοντας προσηλωμένη στην άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της και προσαρμοζόμενη στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, η ΔΕΗ αλλάζει το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της από την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2025. Τα καταστήματα πλέον θα λειτουργούν από τις 8:00 έως τις 15:00 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο, ενώ κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή θα είναι ανοιχτά από τις 8:00 έως τις 20:00.
To άρθρο Η ΔΕΗ αλλάζει την εμπειρία του πελάτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- FT: Ο Άσαντ μετέφερε αεροπορικώς 250 εκατομμύρια σε δολάρια και ευρώ από τη Συρία στη Μόσχα, για να γλυτώσει από τις κυρώσεις
- Ψήφος Τσίπρα: Πώς ένα λάθος «ξενύχτησε» τον ΣΥΡΙΖΑ
- Ξεκινούν κλινικές δοκιμές πρωτοποριακού φαρμάκου για την αναγέννηση των δοντιών
- Και όμως η ρύπανση εξαρτάται από τον όροφο που μένουμε - Τι αναφέρει ο Τζανάκης
- Τέμπη: Τι είπε στη Βουλή η Μαρία Καρυστιανού
- Ελαιόλαδο: Στους τενεκέδες στρέφονται οι καταναλωτές – Πόσο πωλούνται στο διαδίκτυο
- Χιονίζει τώρα στην Αττική: Μαγικό βίντεο από την Πάρνηθα
- Παντελής Τουτουντζής: "Μόνο στην ιδέα ότι δεν θα είχα την κανονικότητα που ονειρευόμουν έπαθα προεφηβική κατάθλιψη"
- Η Γερμανία και η Γαλλία εγκαινιάζουν ένα απευθείας τρένο υψηλής ταχύτητας μεταξύ Βερολίνου και Παρισιού
- Το Πανεπιστήμιο Πατρών στα top 200 της Ευρώπης με βάση τις διεθνείς αξιολογήσεις βιωσιμότητας
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις NewsIt
- «Του έλεγα να μην ανεβαίνει σε μηχανή γιατί φοβάμαι» λέει η μητέρα του αστυνομικού που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κομοτηνή
- Stellantis: Κυκλική οικονομία στο έπακρο με σπουδαία αποτελέσματα
- ΗΠΑ: Δολοφονικό αμόκ από 16χρονο – Ξεκλήρισε την οικογένειά του και κάλεσε μεθυσμένος την αστυνομία
- Μαγνησία: Κρούσμα ευλογιάς σε μονάδα με 1500 πρόβατα στην Αγχίαλο
- Athens Kallithea – Ολυμπιακός: Στόχος η έκτη σερί νίκη για τους Πειραιώτες
- Το Παπανικολάου αποκτά το 2025 κτίριο κυτταρικών και γονιδιακών θεραπειών
- Λαγκάρντ (ΕΚΤ): Αναμένουμε να μειώσουμε περαιτέρω τα επιτόκια
- Θρίλερ με τα μυστηριώδη drones στις ΗΠΑ: «Καταρρίψτε τα» λέει ο Τραμπ – «Δεν θέλουν να ξέρουμε» δήλωσε γερουσιαστής
- Αυξήθηκαν κατά 32,6% οι κενές θέσεις εργασίας το γ΄ τρίμηνο του 2024
- Τι επιδιώκουν οι 3 πρώην «Σπαρτιάτες» που ψήφισαν τον Προϋπολογισμό – Μαρινάκης: «Καμία περίπτωση ένταξής τους στη ΝΔ»

- Τελευταία Νέα NewsIt
- Η ΔΕΗ αλλάζει την εμπειρία του πελάτη
- ΗΠΑ: Δολοφονικό αμόκ από 16χρονο – Ξεκλήρισε την οικογένειά του και κάλεσε μεθυσμένος την αστυνομία
- «Του έλεγα να μην ανεβαίνει σε μηχανή γιατί φοβάμαι» λέει η μητέρα του αστυνομικού που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κομοτηνή
- Πούτιν: Ξεκινάμε μαζική παραγωγή πυραύλων «Oreshnik» – Η Δύση μας ωθεί στις «κόκκινες γραμμές»
- «Του έλεγα να μην ανεβαίνει σε μηχανή, αλλά φορούσε κράνος» λέει η μητέρα του αστυνομικού που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κομοτηνή
- Άλεξ Αμπρίνες: «Είμαστε η Μπαρτσελόνα και παίζουμε σαν ομάδα τρίτης κατηγορίας»
- Βρετανία: 12χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία 80χρονου ενώ είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του
- Λαγκάρντ (ΕΚΤ): Αναμένουμε να μειώσουμε περαιτέρω τα επιτόκια
- Θρίλερ με τα μυστηριώδη drones στις ΗΠΑ: «Καταρρίψτε τα» λέει ο Τραμπ – «Δεν θέλουν να ξέρουμε» δήλωσε γερουσιαστής
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Μητσοτάκης στον πρωθυπουργό του Λιβάνου: Η Ελλάδα θέλει να διαδραματίσει ζωτικό ρόλο ως δύναμη σταθερότητας στη γειτονιά μας
- Ηράκλειο: Πετυχημένη η εκδήλωση “Μεσ’ στο Μουσείο”
- Ρωσία: Δεν έχει επιλυθεί ακόμη το θέμα των βάσεων στη Συρία
- Μασούτης: Χριστούγεννα με δράσεις αγάπης και αλληλεγγύης
- Ρέθυμνο: Την Παρασκευή 20/12 θα γίνει διανομή τροφίμων και ειδών ατομικής υγιεινής από το κοινωνικό παντοπωλείο στους ωφελουμένους
- Πήραν το μετρό, αλλά πήγαν περπατώντας μέσα σε υπόγειες στοές
- Στον «δρόμο» για πρόωρες εκλογές η Γερμανία - Το απόγευμα η ψήφος εμπιστοσύνης στον Σολτς
- Το πιο Unusual X-mas Workshop από το Hendrick’s Gin
- Greek Banks See 100mln Hit from New Budget Measures
- ΚΚΕ: Τα κυβερνητικά μέτρα για τις τράπεζες είναι κοροϊδία – Αφήνουν τα κέρδη τους στο απυρόβλητο