Η Χίλαρι Κλίντον χορεύει macarena και γίνεται viral – To άβολο σόου, τα γέλια και τα σχόλια

09:20 26/1/2024 - Πηγή: NewsIt

H Χίλαρι Κλίντον προσπάθησε να χορέψει macarena, αλλά δεν φάνηκε να γνωρίζει τις κινήσεις της χορογραφίας! H πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο σε πάρτι στο εμβληματικό Palacio de Dueñas, στη Σεβίλλη της Ισπανίας.

Το βίντεο με την πρώην επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Χίλαρι Κλίντον να προσπαθεί να χορέψει το «La Macarena» σε ένα πάρτι στην Ισπανία μαζί με το δίδυμο που κατάφερε να κάνει το τραγούδι πασίγνωστο, τους «Los Del Rio», έχει κάνει τον γύρο των social

media.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «New York Post», μετά τη συνάντησή της στη Μαδρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών, José Manuel Albares, η Κλίντον ταξίδεψε στη Σεβίλλη για να παραστεί σε πάρτι προς τιμήν της στο εμβληματικό Palacio de Dueñas, σύμφωνα με το Hola.com.

Το πάρτι φιλοξένησε η Δούκισσα του Μοντόρο, Eugenia Martínez de Irujo, μαζί με τον σύζυγό της και τον πρόεδρο της Universal Music, Ισπανία, Narcís Rebollo.

Το βίντεο που κοινοποιήθηκε αρχικά στο Instagram δείχνει την Κλίντον να τραβιέται μπροστά από μια ομάδα ανθρώπων για να χορέψει με την μπάντα. Προσπαθεί να ακολουθήσει, αλλά δεν φαίνεται να γνωρίζει τις κινήσεις της εμβληματικής χορευτικής επιτυχίας της δεκαετίας του ’90.

Η ισπανική εφημερίδα «Olive Press» σφάζει με το γάντι τη Χίλαρι, γράφοντας ότι προξενεί απορία η έλλειψη γνώσης του συγκεκριμένου χορού, δεδομένου ότι παιζόταν συνεχώς σε εκδηλώσεις του Δημοκρατικού Κόμματος κατά τη διάρκεια της εκστρατείας για την επανεκλογή του συζύγου της, του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Σημειώνεται δε ότι το ταξίδι της Χίλαρι Κλίντον στην Ισπανία έτυχε να συμπέσει με τα 30 χρόνια από την παρουσίαση του τραγουδιού «Macarena», το οποίο έχει τη μοναδική αυτή χορογραφία.

Το αποτέλεσμα, 28 χρόνια αργότερα, αποκαλύπτει πως καλύτερα θα ήταν η πολιτικός να μην κάνει… στροφή στην καριέρα της.

To άρθρο Η Χίλαρι Κλίντον χορεύει macarena και γίνεται viral – To άβολο σόου, τα γέλια και τα σχόλια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα