Η Χαμάς παραδέχτηκε ότι σκοτώθηκε σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή ο αρχηγός των Εθνικών Δυνάμεων Ασφαλείας της

13:56 19/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Χαμάς παραδέχτηκε σήμερα (19.10.2023) ότι σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ κορυφαίο στέλεχός της. Ο λόγος για τον αρχηγό των Εθνικών Δυνάμεων Ασφαλείας της Χαμάς, Τζεχάντ Μέιζεν.

Ο Τζεχάντ Μέιζεν, μαζί με μέλη της οικογένειάς του, σκοτώθηκαν από ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα, μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης της Χαμάς.

Ο αρχηγό των Εθνικών Δυνάμεων Ασφαλείας αποτελεί άλλο ένα κορυφαίο στέλεχος της Χαμάς, που σκότωσαν οι δυνάμεις του Ισραήλ από την έναρξη

του πολέμου στη Μέση Ανατολή ως τώρα.

Jehad Mheisen, šéf bezpečnostních sil Hamásu, zlikvidován izraelským náletem. pic.twitter.com/H30bqJh0H0

— Vojtěch Gibiš. V bloku (@GibisVB) October 19, 2023

 

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε εξάλλου, ότι έπεσε νεκρός ο επικεφαλής της στρατιωτικής πτέρυγας της μαχητικής ομάδας Λαϊκή Επιτροπή Αντίστασης στη Ράφα στη νότια Λωρίδα της Γάζας, την Πέμπτη.

Οι Ισραηλινοί ανακοίνωσαν επίσης ότι οι δυνάμεις τους σκότωσαν τουλάχιστον δέκα πράκτορες από την ελίτ δύναμη Νούκμπα της Χαμάς. Τα μέλη αυτά της ομάδας Νούκμπα ήταν σύμφωνα με τον στρατό του Ισραήλ, επικεφαλείς της μαζικής δολοφονίας αμάχων στο νότιο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

To άρθρο Η Χαμάς παραδέχτηκε ότι σκοτώθηκε σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή ο αρχηγός των Εθνικών Δυνάμεων Ασφαλείας της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα