Η Ατλέτικο γλίτωσε από της Έλτσε τα «δόντια» – Χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις

19:17 1/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Είχε την τύχη με το μέρος της! Η Ατλέτικο Μαδτίτης έφυγε με νίκη από την έδρα της Έλτσε κι έτσι θα παραμείνει στην κορυφή της La Liga, για μία εβδομάδα τουλάχιστον. Στο δοκάρι βρήκε η εκτέλεση πέναλτι των γηπεδούχων στο 90+1’.

Νίκη-«χρυσάφι» αλλά και με… τύχη για την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του τίτλου στη La Liga, πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε της.

Οι «ροχιμπλάνκος» επιβλήθηκαν

1-0 της Έλτσε στο «Μανουέλ Μαρτίνεθ Βαλέρο», στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής, και θα παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μπροστά από Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα που την ακολουθούν στην κατάταξη.

Ο Μάρκος Γιορέντε σημείωσε το γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, η οποία το επόμενο Σάββατο (8/5) δοκιμάζεται στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».

Οι Μαδριλένοι είδαν στο 16’ το γκολ του Λουίς Σουάρες να ακυρώνεται μέσω VAR για οφσάιν. Η… τεχνολογία στέρησε πέναλτι στην Ατλέτικο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ενώ στην επανάληψη νέο γκολ του Λουίς Σουάρες (64’) ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η Έλτσε ανέβασε στη συνέχεια την απόδοση της, πλησίασε τα αντίπαλα καρέ και στο 90+1’ κέρδισε πέναλτι, σε χέρι του Γιορέντε στην περιοχή. Ο Φιδέλ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

To άρθρο Η Ατλέτικο γλίτωσε από της Έλτσε τα «δόντια» – Χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα