Η ατάκα του Στέφανου Τσιτσιπά μετά την ήττα από τον Αλιασίμ

18:59 13/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός στον τελικό του Ρότερνταμ, με αποτέλεσμα να ηττηθεί από τον Αλιασίμ με 2-0 σετ και να μην καταφέρει και πάλι να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του σε ATP 500.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε συγχαρητήρια στον Αλιασίμ για τον πρώτο τίτλο της καριέρας του και του ευχήθηκε να κερδίσει πολλούς τίτλους, αρκεί να μην είναι αυτός στο τουρνουά!

Αναλυτικά όσα

δήλωσε ο Τσιτσιπάς στο court μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

“Σας ευχαριστώ πολύ. Να δώσω συγχαρητήρια στον Αλιασίμ για τον πρώτο του τίτλο. Είναι ιδιαίτερος και καταλαβαίνω πως νιώθει. Ότι προσπάθειες έχεις κάνει έχουν ανταμειφθεί. Σου εύχομαι ότι καλύτερο και πάλι συγχαρητήρια. Εύχομαι να κερδίσεις και άλλους τίτλους αλλά όχι όταν είμαι εγώ στο τουρνουά.

Δεν θα σήμαινε πολύ για μένα αυτό το τουρνουά αν δεν με καλούσε εδώ ο Ρίτσαρντ Κράιτσεκπ (σ.σ. διευθυντής του Rotterdam Open) πίστεψε σε μένα και έχω κάθε χρόνο την ευκαιρία να έρθω εδώ.

Την ομάδα μου που είναι στο πλευρό μου. Είναι όμορφο που τους έχω εδώ, είναι άνθρωποι που αγαπάω στο πλευρό μου. Υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν είχα εδώ σήμερα όπως οι γονείς μου. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Ευχαριστώ Ολλανδία, ελπίζω να τα πούμε του χρόνου”.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε το «παρών» και στο Twitter μετά τον χαμένο τελικό με τον Αλιασίμ, σχολιάζοντας χιουμοριστικά:

«Τη μία στιγμή είσαι νέος και διασκεδαστικός και την επόμενη χαμηλώνεις τον ήχο του ραδιοφώνου στο αυτοκίνητο για να βλέπεις καλύτερα».

One minute you’re young and fun. And the next, you’re turning down the stereo in your car to see better.

— Stefanos Tsitsipas (@steftsitsipas) February 13, 2022

To άρθρο Η ατάκα του Στέφανου Τσιτσιπά μετά την ήττα από τον Αλιασίμ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανου Τσιτσιπά, Αλιασίμ,stefanou tsitsipa, aliasim