Η ατάκα του Ποτσέκο για την αγκαλιά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι τόσο καλό παιδί»

11:22 12/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Τζανμάρκο Ποτσέκο πρωταγωνίστησε στην απόλυτη στιγμή του Eurobasket 2022, όταν βούτηξε στην αγκαλιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Ιταλός προπονητής δεν μπορούσε να πιστέψει στην επική νίκη της Ιταλίας επί της Σερβίας, πανηγυρίζοντας έξαλλα την επιτυχία της ομάδας του.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τζανμάρκο Ποτσέκο συνάντησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα αποδυτήρια και έπεσε στην αγκαλιά του, μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό για

την ιστορική πρόκριση των Ιταλών στα προημιτελικά του Eurobasket 2022.

«Μόλις αγκάλιασα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα αποδυτήρια. Είναι τόσο καλό παιδί! Τον αγκάλιασα και τον φίλησα!», είπε ο ενθουσιώδης Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία της εθνικής μας ομάδας. Κάναμε μια καταπληκτική εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα απέναντι σε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα που έκανε ό,τι μπορούσε για να κερδίσει. Όλα τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και αξίζουν συγχαρητήρια. Έχουμε μεγάλη καρδιά, μια δόση τρέλας και μεγάλη συνοχή σαν ομάδα. Ίσως να είμαστε ο αντίπαλος που κανένας δεν θέλει να βρει στο δρόμο του. Θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό αυτό που έγινε».

To άρθρο Η ατάκα του Ποτσέκο για την αγκαλιά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι τόσο καλό παιδί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα