Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απαντά για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

12:00 24/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Δείτε όσα είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο πλαστικός χειρουργός Αριστομένης Γιαννόπουλος, όπως έχουν δηλώσει, κάνουν ένα διάλειμμα στο γάμο τους. Η ξανθιά καλλονή μίλησε στην “On time” και τη Σάσα Σταμάτη για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

«Όλα είναι πιθανά. Όταν λες διάλειμμα ή γυρίζεις πίσω και συνεχίζεις από εκεί που το άφησες και κάνεις το επόμενο βήμα, που είναι ένα παιδί. Ή χωρίζεις ολοκληρωτικά

με διαζύγιο οριστικά και αμετάκλητα. Εγώ αν αισθανθώ εντάξει με τον άνθρωπό μου, είμαι έτοιμη στα επόμενα χρόνια να γίνω μητέρα. Μπορεί να είναι σε ένα χρόνο, μπορεί σε δύο. Το παιδί είναι η ολοκλήρωση της σχέσης και του γάμου, οπότε λένε ότι πρέπει να είσαι καλά με τον άνθρωπό σου πριν το κάνεις.

Έχουμε καλές σχέσεις, δεν μιλάμε κάθε μέρα και βλεπόμαστε μία στο τόσο. Συναντηθήκαμε τυχαία στις Μέλισσες και ήμασταν στα διπλανά τραπέζια και μιλήσαμε. Αν είχαμε τσακωθεί, όπως λέει πολύς κόσμος, ούτε θα του μίλαγα και θα έφευγα. Δεν είναι μόνο δύο χρόνια γάμου, είμαι μαζί του από 20 χρονών. Θέλω να τονίσω ότι οι άνθρωποι αλλάζουν.

Όταν με γνώρισε, ήμουν 20 χρονών κοριτσάκι, μέσα σε αυτή τη δεκαετία 20-30, που είναι πολύ μεταβατική, οι άνθρωποι αλλάζουν. Με γνώρισε κοριτσάκι που δεν πατούσα στα πόδια μου και τώρα είμαι 27, πατάω γερά στα πόδια και έχω μια πιο δυναμική προσωπικότητα. Οπότε πρέπει να με αποδεχτεί και να τον αποδεχτώ με βάση αυτό που είμαστε τώρα. Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο από καμία πλευρά», λέει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

To άρθρο Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απαντά για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα