Η :Dribe φέρνει στην Ελλάδα το μέλλον της μετακίνησης

09:29 8/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν και η Kosmocar είθισται να ηγείται των καταστάσεων και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του κοινού και τη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας καλωσορίζει στην Ελλάδα τη δανέζικη καινοτόμα συνδρομητική υπηρεσία οχημάτων :Dribe, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να επιλέξουν οποιαδήποτε στιγμή το όχημα της αρεσκείας τους μέσω κινητού τηλεφώνου, χωρίς καμία δέσμευση.

Η παγκόσμια τάση και ειδικότερα οι νέες γενιές… εκθρονίζουν τη σημαντικότητα της ιδιοκτησίας

και επενδύουν στην απόλυτη ελευθερία επιλογών, την ευελιξία και τη δοκιμή νέων τεχνολογιών και μοντέλων χωρίς κανένα ρίσκο δέσμευσης.

Έτσι, η :Dribe ήρθε στην Ελλάδα με την εγγύηση της Kosmocar και αλλάζει τα δεδομένα, προσφέροντας ελευθερία στην κινητικότητα.

Το μέλλον της μετακίνησης προσαρμόζεται στην καθημερινότητά μας και χάρη στην καινοτόμα εφαρμογή για πρώτη φορά μπορούμε να επιλέγουμε το όχημα της αρεσκείας μας, σύμφωνα με τις ανάγκες μας, τις προτιμήσεις μας και τη διάθεσή μας όποια στιγμή θέλουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου με το πάτημα ενός κουμπιού στο κινητό, χωρίς δέσμευση αγοράς ή leasing.

Η διαδικασία είναι απλή και μπορεί να πραγματοποιηθεί από κάθε smart phone, Android και iOs.

ΑΠΛΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ: Ο χρήστης κατεβάζει στο smart phone του την εφαρμογή :Dribe δωρεάν από το Google Play Store ή το Apple App Store. Η συνδρομή μπορεί να ενεργοποιηθεί χωρίς χρονικούς περιορισμούς, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας (24/7), 365 μέρες το χρόνο. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από μία μεγάλη γκάμα των πιο σύγχρονων μοντέλων όλων των κατηγοριών που προσφέρει η Kosmocar και μέσα σε λίγα λεπτά η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί. Μαζί με την ενοικίαση, ο πελάτης απολαμβάνει τις υπηρεσίες ασφάλισης, συντήρησης και οδικής βοήθειας οχήματος στο πλαίσιο της συνδρομής. Η μόνη «υποχρέωση» του νέου χρήστη είναι πως την πρώτη φορά το ελάχιστο χρονικό διάστημα μίσθωσης είναι 30 ημερολογιακές ημέρες. Μετά ως «ενεργός συνδρομητής» μπορεί να νοικιάζει όποιο όχημα επιθυμεί από μία ημέρα και για όσο διάστημα θέλει.

100% DIGITAL: Ο χρήστης κλείνει online το όχημα και την ημέρα που επιλέγει και στη συνέχεια η παραλαβή και η παράδοση γίνεται ανέπαφα, χωρίς δηλαδή να χρειαστεί να επικοινωνήσει -εάν δε θέλει- με κανέναν εκπρόσωπο, στα ενδεδειγμένα σημεία που υποδεικνύει η εφαρμογή, εξοφλώντας το ποσό για το χρόνο μίσθωσης κάθε οχήματος μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας από το κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα με τις οδηγίες που βρίσκονται στο κινητό, ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο και παίρνει το κλειδί από το ντουλαπάκι. Το αυτοκίνητο είναι ελεγμένο, αλλά συνιστάται ο χρήστης να ελέγχει για οποιαδήποτε ζημιά ή γρατζουνιά και αν δεν είναι ήδη καταγεγραμμένη τη φωτογραφίζει και την ανεβάζει στην εφαρμογή της :Dribe.

Ιωάννης Σ. Εμιρζάς, Διευθύνων Σύμβουλος Kosmocar

Σπύρος Κίτος, Head of Dribe Greece

Σταμάτης Μπογέας, Director of Dribe Greece

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ: Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν οχήματα ανάλογα με τον τρόπο ζωής, τη διάθεση και τις ανάγκες τους, χωρίς προκαταβολή, κρυφές χρεώσεις και τις χρονικές δεσμεύσεις του leasing.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΜΑ ΝΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Υπάρχει η ελευθερία επιλογής από μια ευρεία γκάμα ολοκαίνουριων οχημάτων από Volkswagen, Audi και Skoda και ευέλικτων λύσεων μετακίνησης, με την εγγύηση της Kosmocar. Αυτοκίνητα πόλης, SUV, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά οχήματα, ηλεκτρικά ποδήλατα, αλλά και λύσεις μικροκινητικότητας, όπως τα Microlino.

Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει κάποιος «Driber» είναι δίπλωμα οδήγησης και να είναι άνω των 18 ετών. Η εφαρμογή :Dribe απευθύνεται σε όλους τους οδηγούς που θέλουν να ακολουθήσουν το σύγχρονο life style χωρίς δεσμεύσεις, σε εκείνους που θέλουν να εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες μετακίνησης στην καθημερινότητά τους, στους ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς και σε νέους οδηγούς που επιθυμούν να δοκιμάσουν ποιο όχημα τους ταιριάζει, αλλά και σε εκείνους που θέλουν να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα ή ακόμη και στους ψηφιακούς νομάδες που δε θέλουν να δεσμευτούν με την αγορά ενός συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kosmocar, κ. Ιωάννης Σ. Εμιρζάς, δήλωσε: «Η αποστολή μας στην Kosmocar, η οποία εξελίσσεται σε Kosmobility, είναι να επαναπροσδιορίσουμε την κινητικότητα και ο ερχομός της :Dribe στην Ελλάδα αποτελεί το πρώτο μας βήμα σε αυτό το ταξίδι» και συμπλήρωσε πως η :Dribe σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που θα παρουσιαστούν από τη Kosmobility.

Ο κ. Σταμάτης Μπογέας, Director της :Dribe, τόνισε: «Με την εισαγωγή της :Dribe στην Ελλάδα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια νέα ελευθερία στην οδηγική εμπειρία. Η υπηρεσία μας είναι κάτι περισσότερο από τρόπος μετακίνησης. Είναι ένα ταξίδι που προσαρμόζεται στη ζωή μας, με τους όρους μας. Προσκαλούμε τους Έλληνες οδηγούς να «αγκαλιάσουν» μαζί μας ένα μέλλον, όπου η κινητικότητα είναι εξίσου ευέλικτη με τους ανθρώπους».

Σύντομα, οι καινοτόμες λύσεις κινητικότητας της :Dribe θα είναι διαθέσιμες σε πολλά σημεία σε όλη τη χώρα, ενώ στα άμεσα σχέδια είναι και οι υπηρεσίες παράδοσης και παραλαβής στο σπίτι ή το αεροδρόμιο.

To άρθρο Η :Dribe φέρνει στην Ελλάδα το μέλλον της μετακίνησης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Dribe, Ελλάδα,Dribe, ellada